ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη εκδήλωση του Ε.Ε.Α. για το Νέο Branding Πλάκα-Μοναστηράκι (AGORA ATHENS)

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών παρουσιάζει, την Τρίτη 30/6 και ώρα 7 μ.μ., τη Στρατηγική Branding και το Νέο Εμπορικό Σήμα και Λογότυπο της AGORA ATHENS-Πλάκα Μοναστηράκι.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κουγιουμτσής ,ενώ θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί η Στρατηγική και το Νέο Branding, Εμπορικό Σήμα και Λογότυπο για την AGORA ATHENS -την Πλάκα και το Μοναστηράκι που είναι η συνέχεια του εκπονηθέντος Στρατηγικού Πλάνου για την μεγαλύτερη τουριστική αγορά της χώρας που ξεκίνησε πριν 8 μήνες από το ΕΕΑ.

Στόχος και όραμα είναι η αναβάθμιση και εκσυχρονισμός της μεγαλύτερης τουριστικής αγοράς της Ελλάδος που την επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια Τουρίστες, Έλληνες & Ξένοι και πολλοί Αθηναίοι.  Να γίνει επίκεντρο της νεολαίας και των παραγωγικών και δημιουργικών πολιτών της κοινωνίας.  Άξονες του Στρατηγικού Πλάνου η πλήρης Ψηφιοποίηση της αγοράς με χρήση Artificial Intelligence & Augmented Reality, το Πολυκαναλικό Marketing (Omnichannel Marketing) τα προγράμματα Loyalty για την αύξηση της Πιστότητας των Πελατών αλλά και συνεχόμενη υποστήριξη με Προβολή και Διαφήμιση σε μεγάλα Πανελλαδικά και Ευρωπαϊκά ΜΜΕ της AGORA ATHENS καθώς και στις πύλες εισόδου της χώρας (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Λιμάνι Πειραιά, κλπ).

Το ΕΕΑ πάντα πρωτοπορεί ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με την συνεχόμενη αβεβαιότητα του κορονοϊού και τις οικονομικές δυσχέρειες που αυτή φέρνει, αναμορφώνει και τονώνει την αγορά Πλάκα-Μοναστηράκι (AGORA ATHENS), με άμεσο στόχο να αυξήσει την επισκεψιμότητα & αγοραστική κίνηση και συνεπώς τον Τζίρο των Επιχειρηματιών της Περιοχής του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας, δυναμώνοντας την απασχόληση και τα θετικά αποτελέσματα για την Κοινωνία.

Ταυτόχρονα προχωρά με την αρωγή της Πολιτείας Μελέτες παρεμβάσεων τόσο στον Δημόσιο Χώρο (Δάπεδα, Φωτισμό, Σκίαση, Χώροι Πρασίνου) όσο και στον Ιδιωτικό χώρο με ανακαινίσεις στις όψεις όλων των καταστημάτων της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το νέο Λογότυπο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top