ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μιά ζωή ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ο ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 

 

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι ο γνωστός συμπολίτης μας και Πρόεδρος του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών – Το μεγαλύτερο της χώρας μας) κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (φώτο αριστερά) έχει διατελέσει κατά το παρελθόν Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, στοιχείο το οποίο τον εντάσσει και αυτόν στο άγραφο… κιτάπι, όλων όσοι, έχουν βοηθήσει με τον έναν ή, τον άλλο τρόπο, τον ιστορικό σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας στην 83χρονη διαδρομή του.

Υπό αυτήν την έννοια, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ένας από τους πλέον επιτυχημένους και επιφανείς συμπολίτες μας, ήταν, είναι και θα είναι, μια ζωή ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Και επειδή η Αγία Ελεούσα είναι υπόθεση πολλών σε αυτή την πόλη, ο κ. Χατζηθεοδοσίου μέσω της εταιρείας του MEGA BROKERS, είναι από τους υποστηρικτές – χορηγούς της ΑΠΕ, σε μία συμφωνία, που ανανεώθηκε και τυπικά (για το 2019) πριν από λίγες μέρες, συνεχίζοντας αυτήν την ευγενική συνεργασία για 25 συναπτά έτη, καθώς ΑΠΕ και MEGA BROKERS (πρώην ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ) βαδίζουν χέρι… χέρι από το 1994.

Στον απόηχο αυτής της ανανέωσης συνεργασίας και στήριξης της MEGA BROKERS προς τον σύλλογο, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γρηγόρης Μαγαλιός (δεξιά φώτο), επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, ευχαριστώντας εκ μέρους όλων των μελών του ΔΣ, τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την προσφορά του προς τον σύλλογο.

Ξεχωριστή η πορεία και εξίσου επιτυχημένες όλες οι επιλογές, με τις οποίες καταπιάστηκε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (καθότι… μαχητής, επίμονος και διορατικός), που μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, ήταν ενεργός και δραστήριος από μικρή ηλικία στα τοπικά δρώμενα, ενώ από ένα μικρό γραφείο ασφαλειών το 1990 στην Αγία Βαρβάρα, ξεκίνησε την ανοδική του επαγγελματική διαδρομή, για να φτάσει εδώ και μερικά χρόνια στην κορυφή με την MEGA BROKERS SA, με τον ίδιο να αποτελεί τον κορυφαίο διαμεσολαβητή την Ελλάδα.

Το δημιούργημα του, οι «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ» με το ξεκίνημα πριν από 29 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, μετεξελίχθηκε σε Mega Brokers S.A.. Η ελληνική μεσιτική εταιρεία ασφαλειών που καταγράφει τα δικά της χρόνια επιτυχίας στην ασφαλιστική αγορά έχει εκτοπίσει σε κύκλο εργασιών ακόμη και θυγατρικές μεσιτικές εταιρείες ασφαλειών τραπεζικών ομίλων.

Το 1998 και έχοντας σημειώσει ήδη τις πρώτες επιτυχίες της, η εταιρεία άνοιξε γραφεία στην Αθήνα (Πατησίων 137) αλλάζοντας την επωνυμία της σε Mega Ασφάλειες ΕΠΕ, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και στην επένδυση των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων της επί της Πανεπιστημίου 56, μια περιοχή στην οποία ο κ. Χατζηθεοδοσίου κινείται ακόμα και σήμερα ως Πρόεδρος του ΕΕΑ.

Το 2006 απέκτησε την τελική της μορφή με την ονομασία Mega Brokers S.A. μεταφέροντας την έδρα της σε νέα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ σχεδόν δέκα χρόνια μετά (2016) ολοκλήρωσε επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ – ιδίων κεφαλαίων – για τη μεταστέγασή της σε ιδιόκτητο κτίριο πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού.

Εν έτει 2019, ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ο κορυφαίος σε πωλήσεις Έλληνας διαμεσολαβητής ασφαλιστικών υπηρεσιών, με τζίρο 63 εκατ. Ευρώ (η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα) και παρουσία σε όλη την επικράτεια, μέσω της MEGA BROKERS SA (με περιφερειακά γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα), διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο 1.330 ασφαλιστών, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες, επαγγελματιών ή, νοικοκυριών, που συνολικά φτάνουν τους 240.000 ασφαλισμένους.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου γεννήθηκε το 1963 στο Μπαμπαλιό Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας από γονείς ποντιακής καταγωγής. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά -σημερινό ΠΑ.ΠΕΙ.- και συμμετείχε στο Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου. Το 1990 ίδρυσε την εταιρεία του, ενώ παράλληλα εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, θέση στην οποία επανεκλέχθηκε το 1994.

Πολιτικοποιημένος, δεν σταμάτησε στιγμή να συνδυάζει τα επαγγελματικά με τα κοινωνικά. Κάπως έτσι, από το 1993 έως το 1996 ήταν Διοικητής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών). Η θεσμική του πορεία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) ξεκίνησε το 2001 όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Χρέη Προέδρου ανέλαβε το 2012 και συνεχίζει αδιάλειπτα έως σήμερα στο Προεδρικό θώκο, έχοντας να παρουσιάσει σπουδαίο έργο. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΜΕΔ (Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών), και του Περιφερειακού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων Αττικής, όπως εκπρόσωπος στο Διεθνές Επιμελητήριο. Διατηρεί επίσης θέσεις ως μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ως αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

 

Αρθρο του κ.Θεόδωρου Γουρνά

Η MEGA BROKERS στις φανέλες της ΑΠΕ

Από αριστερά, ο βετεράνος παίκτης της ΑΠΕ και συνεργάτης του κ. Χατζηθεοδοσίου, κ. Κούλις Παυλίδης, ο τ. Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Γιώργος Νικολαϊδης, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο νυν παράγοντας του σωματείου κ. Αλέκος Καρδαράς.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (δεξιά ο τότε Γεν. Γραμματέας της ΑΠΕ κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ), απευθύνοντας χαιρετισμό στους φίλους της Αγίας Ελεούσας, στην χοροεσπερίδα της ΑΠΕ – στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ» – την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Αλέκος Καρδαράς, σε χοροεσπερίδα της ΑΠΕ σε κοσμική αίθουσα της Νίκαιας, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.

ΠΗΓΗ http://www.ipolimas.gr/index.php/agia-eleousa-podosfairo/8465-mia-zoi-ape-agia-eleousa-o-xatzitheodosiou?fbclid=IwAR0Ig7ZOBun6i2pAEzYguTTsYsyeCV0fvUsMZmOubp-n7Tg1Ma_038kQ6VM

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top