ΠΕΙΡΑΙΑΣ

«Μικρές Επιχειρήσεις – Μεγάλες Προοπτικές»

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση

«Μικρές Επιχειρήσεις – Μεγάλες Προοπτικές»

Τετάρτη 11/12/2019 και ώρα 7:00μμ

στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης»

του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

(Γεωργίου Κασιμάτη (τέως Λουδοβίκου) 1, Πλατεία Οδησσού)

 

Το CONNECTYOURBUSINESSείναι μια πρωτοβουλία της ΙΑΣΙΣ Αστικής Μη κερδοσκοπικής εταιρίας & απευθύνεται σε νέους που εισέρχονται τώρα στο χώρο του επιχειρείν ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αλλά και σε ήδη επιτυχημένους ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θέλουν να επωφεληθούν από τους σύγχρονους τρόπους ανάπτυξης. Αρωγοί στο πρόγραμμα του CONNECT YOUR BUSINESS είναι τόσο η Δημόσια και τοπική αυτοδιοίκηση και οργανισμοί, όσο και ο παγκόσμιος οργανισμός ΒΝΙ δια του εκπροσώπου του στην Ελλάδα, ένας οργανισμός που βοηθάει ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο στην ανάπτυξη των τοπικών αγορών.

 

Η πρώτη εκδήλωση που διοργανώνεται από το CONNECTYOURBUSINESS, θα φιλοξενηθεί στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Πειραιά, το οποίο δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στο επιχειρείν και την ανάπτυξη.Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδηςγια ακόμα μια αφορά αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στις επιχειρήσεις του Πειραιά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στήριξη στη νεανική επιχειρηματικότητα, που μπαίνει τώρα στο στίβο της Ελληνικής αγοράς.

 

Το πρόγραμμα θα έχει Πανελλαδικό χαρακτήρααφού θα διεξαχθεί σε 6 Δήμους της Περιφέρειας Αττικής, το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη στο διάστημα από Δεκέμβριο του 2019 έως και τον Οκτώβριο 2020. Η δράση αναμένεται να ενεργοποιήσει στοχευμένα πάνωαπό 2.000 ελεύθερουςεπαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Το περιεχόμενο των εκδηλώσεων βασισμένο στο μοντέλο ανάπτυξης των μικρομεσαίων αγορών σε χώρες με ακμάζουσες τοπικές οικονομίες θα περιλαμβάνει εκτός από ενημέρωση για τις σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης των μικρομεσαίων και speednetworking, τη μέθοδο που παγκοσμίως ενεργοποιεί ανθρώπους διαφορετικών κλάδων με μεγάλη επιτυχία.

Δωρεάν Συμμετοχή – Απαραίτητο εργαλείο για τον συμμετέχοντα: πολλές επαγγελματικές σας κάρτες

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο εγγραφής σας στην εκδήλωση.

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση και δηλώσεις συμμετοχής στο σύνδεσμο:

https://www.eventora.com/el/Events/connectyourbusiness

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top