ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Δημοκρατία: «Επιμόρφωση μελών του Μητρώου Στελεχών εν μέσω θέρους»

 

Η Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας με τον Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης της ΝΔ, ένωσαν τις δυνάμεις του και συνεργάστηκαν για την επιμόρφωση των Στελεχών που έχουν προέλθει από τη διαδικασία του Μητρώου την Τετάρτη 24 Ιουνίου.

Αυτή τη φορά την Διαδυκτιακή Πολιτική Ακαδημία Στελεχών παρακολούθησαν ενεργά μέλη από την Ενότητα Πειραιά & Νήσων με επικεφαλής την κα Ελένη Πέτρακα – Γενική Συντονίστρια Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Περιφέρειας.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο κος Χρήστος Ταραντίλης, Βουλευτής Επικρατείας και Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά, η κα Έλενα Σώκου εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τα Περιφερειακά Μέσα, και ο κος Βασίλης Φεύγας, Γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ.

Στην eΠολιτική Ακαδημία συμμετείχαν επίσης, οι κύριοι, Στέλιος Κονταδάκης, Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας και Διευθυντής Προέδρου του κόμματος καθώς και ο Γιώργος Στεργίου – Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας.

 

Τόσο η θεματολογία (ηγεσία ομάδας, λήψη αποφάσεων, επικοινωνία) όσο και η διαδραστικότητα  κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον στους συμμετέχοντες σε μια επιμόρφωση που διήρκησε πλέον των 3 ωρών.

 

«Ήταν στις άμεσες προθέσεις, του νεοσύστατου Τομέα Πολιτικής Υποστήριξης – όπου και εντάσσεται το Μητρώο Στελεχών – η εκπαίδευση των στελεχών του Μητρώου στην Πολιτική Ακαδημία»μας απάντησε η κα Πέτρακα.

«Το Μητρώο Στελεχών και ως Όραμα και ως διαδικασία παραμένει ανοιχτή. Ο στόχος του, για σύνδεση με την κοινωνία μέσω της αξιοποίησης και προβολής των δράσεων των Στελεχών του παραμένει θεμελιώδης σκοπός. Και ο ρόλος μέσα από το Μητρώο είναι τα μέλη του, να είναι ο Φορέας μηνύματος από την Κοινωνία προς το κόμμα αλλά και από το κόμμα προς την Κυβέρνηση.  Διαθέτουμε αξιόλογα στελέχη, δυναμικές προσωπικότητες με εξειδικεύσεις χρήσιμες για το όφελος της Κοινωνίας. Το να δίνεις επομένως τη δυνατότητα, τις ευκαιρίες και το μέσο να εκφραστούν τα στελέχη και να αναδειχτούν είναι η απάντηση σε όλους όσοι είδαν το Μητρώο ως διαδικασία με επιφύλαξη» ανέφερε η κα Πέτρακα στο ερώτημα το τι γίνεται σήμερα με το Μητρώο Στελεχών και τι μέλλει γενέσθαι.

Και πρόσθεσε: « Σήμερα, συνεχίζονται οι συνεντεύξεις. Χάσαμε πολλά από την αμεσότητα λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν για τον κορωνοϊό, αλλά συνεχίζουμε με ασφάλεια. Σε λίγο καιρό αναμένεται η δημοσίευση του νέου site του Μητρώου Στελεχών και αυτό είναι η βαθιά απόδειξη ότι ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας,  κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο ίδιος προσωπικά στηρίζει την εξωστρέφεια της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς στεγανά αλλά και με ίσες ευκαιρίες για όλους όσοι θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στο βαθμό και στην ένταση που καθένας θέλει να ασχοληθεί με την Πολιτική και την Κοινωνία και να έχει ρόλο ουσιαστικό».

Χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος όπως φαίνεται αλλά και με χρήση των νέων Τεχνολογιών περιμένουμε να δούμε πολλά από τα μέλη του Μητρώου Στελεχών της Ενότητας Πειραιά & των Νησιών μας.

Κλαίρη Παπαγεροθέου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top