ΠΕΙΡΑΙΑΣ

«Πέρασε σε άλλες θάλασσες ο Γιώργος Τσίμπης»

Συλληπητήρια Ανακοίνωση από την Ένωση Τραπεζικών & Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας για το θάνατο του Γιώργου Τσίμπη:

‘Με ιδιαίτερη θλίψη μάθαμε τα θλιβερά νέα για τον θάνατο του συναδέλφου Γιώργου Τσίμπη που υπήρξε ένας από τους πιο αγαπητούς τραπεζίτες της Ναυτιλίας των τελευταίων δεκαετιών. Ο εκλεκτός συνάδελφος έφυγε από κοντά μας από ανακοπή καρδιάς στις 29 Μαΐου 2020.

Ο Γιώργος Τσίμπης ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε την παρέα και την ευχάριστη συζήτηση. Εργατικότατος και θερμός υποστηρικτής της ορθότητας και της τελειότητας.Σταδιοδρόμησε με επιτυχία και έτυχε γενικής αποδοχής στον χώρο της Τραπεζικής Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης. Ήταν παντρεμένος με την αγαπημένη του Πέγκυ και είχε ένα γιό, το Δημήτρη που μαζί με την σύζυγό του Jennifer, του χάρισαν δύο εγγόνια.  Ζει κι εργάζεται στο Παρίσι.

Ήταν επί 14 έτη Διευθυντής Ναυτιλιακών Εργασιών της τράπεζας BNP Paribas στην Ελλάδα ενώ νωρίτερα κατείχε διοικητικές θέσεις στον τομέα του Treasury στις τράπεζες Bank of America, Citibank και στην BNP. Ακόμα διετέλεσε οικονομικός διευθυντής της εταιρίας Pirelli στην Ελλάδα και Μέλος του ΔΣ της FirstBusinessBank.

Ο εκλιπών ήταν Ιδρυτικό και Επίτιμο Μέλος Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε να προσφέρει στην μνήμη του χρηματικό ποσό στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.”

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top