ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων ο Πρόεδρος του ΒΕΠ

 

  • Ύστερα από πρωτοβουλία του Βουλευτή Β’ Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Κώτσηρα

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαροςείχε συνάντηση εργασίας στον Οργανισμό Ασφαλίσεως Εξαγωγικών Πιστώσεων με στόχο τη στήριξη και την ασφάλεια των εξαγωγών.

Ο κ. Μιχάλαρος είχε συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΕΠ, οικονομολόγο κ. Γρηγόριο Σταματόπουλο. Αντηλλάγησαν απόψεις για τη στήριξη των εξαγωγικών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων – μελών του ΒΕΠ, την έναρξη εκστρατείας ενημέρωσης για την ενίσχυση των εξαγωγών, τις τάσεις στην αγορά και τους τρόπους έμπρακτης στήριξης επιχειρήσεων και προϊόντων σε νέες αγορές.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Βουλευτή Β’ Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Κώτσηρα, ο οποίος συνόδευσε τον Πρόεδρο του ΒΕΠ στη συνάντηση εργασίας.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Ανδριανός Μιχάλαροςδήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για την αποστολή, τις δράσεις, αλλά και την προοπτική στήριξης των μελών του ΒΕΠ από τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων. Υπάρχουν μια σειρά από προγράμματα και λύσεις που βρίσκονται στη διάθεση των παραγωγικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν τη διαφορά, ανοίγοντας νέα κανάλια εφοδιαστικής αλυσίδας σε ξένες αγορές, από τις οποίες μπορεί να εξασφαλιστεί αύξηση της παραγωγής, της κερδοφορίας και της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για την επιβίωση των επιχειρήσεων – μελών του ΒΕΠ με παραγωγικές δυνατότητες, καθώς και όλων των επιχειρήσεων που σχεδιάζουν στρατηγική ανάπτυξης και βιωσιμότητας. Βρισκόμαστε εδώ, παρόντες και αρωγοί της επιχειρηματικότητας, υποστηρίζοντας ένα ρεαλιστικό παραγωγικό μοντέλο από το οποίο θα προκύψουν επενδύσεις σε νέο εξοπλισμό και σε ανθρώπινο δυναμικό».

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top