ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Στόχος της ΕΕΚΦΝ:Η Ελληνική κρουαζιέρα πρέπει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν

Η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας με Πρόεδρο τον κ.Θεόδωρο Κόντε,στις 3 Ιουλίου 2020, εξέδωσε ανακοίνωση με αναφορά στον κλάδο  του θαλάσσιου τουρισμού  σύμφωνα με την οποία:

 

« Συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση οι δράσεις της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην κρουαζιέρα λόγω του Covid-19.

Η ΕΕΚΦΝ δηλώνει πως συνέδραμε τα συναρμόδια υπουργεία ώστε να εκδοθούν τα σχετικά πρωτόκολλα τα οποία βασίζονται στις ευρωπαϊκές οδηγίες με τις σχετικές ιδιαιτερότητες ορισμένων προορισμών της χώρας.

Η ελληνική κρουαζιέρα πρέπει και το αξίζει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην προ κορωνοϊού εποχή και να αναπτυχθεί στις σωστές βάσεις με τα μέγιστα οφέλη για την πατρίδα προστατεύοντας ταυτόχρονα την ταυτότητα των προορισμών μας.

Η Ένωσή μας (ΕΕΚΦΝ) όντας ο μοναδικός Εθνικός Φορέας κρουαζιέρας έχει δώσει προτεραιότητα στους παραπάνω στόχους και εργάζεται εντατικά προς όλες τις κατευθύνσεις για την επίτευξη τους».

 

Διαβάστε   όλη  την ανακοίνωση  της  Ένωσης  εδώ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΚΦΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ (1)
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top