ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΤΟ  Ε.Ε.Α ενισχύει πραγματικά τα μέλη του ζητώντας σύμμαχο την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία

Δήλωση του κ.Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου  Προέδρου Ε.Ε.Α

Εμείς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχουμε επενδύσει στην αύξηση των υπηρεσιών προς τα μέλη μας και στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Όταν όλα γίνονται, ή μάλλον πρέπει να γίνονται ηλεκτρονικά, εμείς δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε παρωχημένες τακτικές του παρελθόντος. Πέρα λοιπόν από την πλήρη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών μας, ενισχύουμε εντελώς δωρεάν τα μέλη μας για τη δημιουργία e-shop.                                              

Γιατί αυτό σημαίνει πραγματική ενίσχυση. Η βοήθεια για τη μετάβαση στη νέα εποχή. Αν μάλιστα αυτή μας η πρωτοβουλία βρει σύμμαχο την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία, τότε είμαστε βέβαιοι ότι θα ξημερώσει μία καλύτερη μέρα για την ελληνική επιχειρηματικότητα και κατ΄επέκταση για την κοινωνία και την οικονομία μας.

Η αναπτυξιακή πορεία που όλοι μας επιθυμούμε, είναι απολύτως εφικτή. Το μόνο που χρειάζεται είναι όραμα, σχέδιο και πράξεις. Αν μείνουμε να κλαίμε για το χυμένο γάλα εξαιτίας της κρίσης, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Αν εργαστούμε όμως με συνέπεια και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας, το τραίνο της ανάπτυξης αυτή τη φορά δεν χάνεται.

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο του Προέδρου  δημοσιευμένο στην εφημερίδα  “το Πρώτο Θέμα”

Γ. Χατζηθεοδοσίου : Η ανάπτυξη είναι εφικτή αν η κυβέρνηση σταθεί δίπλα στους μικρομεσαίους

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top