ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Το Yespaper 2020  έρχεται!”Chartering and operation”

 

Πρόσκληση  από το Young  Executives Shipping  Forum.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για να  ξεδιπλωθούν τα ταλέντα των νέων και να πλουτίσουν το βιογραφικό τους  ώστε να οδηγηθούν σε ανοδική πορεία στην καριέρα τους.

“Το επόμενο group του yespaper αφορά το Chartering & Οperation (Moderator Capt GEORGE TSOURIS). Αν εργάζεσαι σε αυτά τα τμήματα, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή για να σκεφθούμε, να συζητήσουμε και να προτείνουμε με ποιο τρόπο θα κρατήσουμε την ελληνική ναυτιλία ανταγωνιστική και πρωτοπόρα με ορίζοντα το 2030. Κάνε εγγραφή τώρα στο παρακάτω σύνδεσμο :https://lnkd.in/dn7c2yK yes_to_shipping”

Στόχος του YES PAPER είναι μέσω των 8 Ομάδων Εργασίας και τις συνατήσεις αυτών (εκτιμούμε τουλάχιστον τρείς συναντήσεις)όλα τα μέλη, καθοδηγούμενα από τον συντονιστή, να καταθέσουν τις απόψεις τους για το πως η Ελληνική ναυτιλία, στον τομέα εργασίας τους, θα παραμείνει ανταγωνιστική και θα βελτιώσει τις επιδόσεις της ακόμα περισσότερο. Όλες οι απόψεις θα ομαδοποιηθούν και θα παρουσιαστούν προς τα έξω ανώνυμα, χωρίς καμία αναφορά ούτε των συμμετεχόντων, ούτε στην εταιρία που εργάζονται (αν το επιθυμούν). Ο συντονιστής, με τη βοήθεια της Οργανωτικής Επιτροπής θα συγκεντρώσει και θα ομαδοποιήσει όλες τις απόψεις των μελών της ομάδας, και θα επιβλέψει τη συγγραφή ενός White Paper για τον τομέα της ομάδας το οποίο θα παρουσιάζει τις απόψεις και θα τις αναλύει. Όλα τα White Papers από τις οκτώ ομάδες θα αποτελέσουν το κεντρικό YES White Paper το οποίο θα ανακοινωθεί στα Ποσειδώνια 2020 και θα μοιραστεί κατάλληλα στα έντυπα του χώρου, στο Ίντερνετ και στους σχετικούς φορείς που θα ενδιαφερθούν να μάθουν τις απόψεις της νέας γενιάς στον κλάδο μας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top