ΑΤΤΙΚΗ

Ίδρυμα  Ευγενίδου:Οnline Λέσχη Ανάγνωσης για γονείς και παιδιά |Online Εργαστήριο 3D Printing

Και δεύτερος κύκλος online λέσχης για γονείς και παιδιά με εκπαιδευτικό χαρακτήρα…από την Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία ανάγνωσης επιλεγμένων βιβλίων μαζί με τα παιδιά σας απευθείας από το σπίτι σας! | Ηλικίες παιδιών: 9-12

Μετά την πολύ μεγάλη ζήτηση που σημειώθηκε κατά την ανακοίνωση της online Λέσχης Ανάγνωσης, η  Βιβλιοθήκη μας επανέρχεται και ανακοινώνει την δημιουργία και δεύτερου, νέου κύκλου της, ώστε όλοι όσοι δεν πρόλαβαν, να έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο νέος κύκλος της Λέσχης μας ξεκινά την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει συνολικά έξι διαδικτυακές συναντήσεις, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι ίδιοι συμμετέχοντες. Όπου κι αν βρίσκεστε, από την πιο μεγάλη πόλη ως το πιο απομακρυσμένο χωριό, το μόνο που χρειάζεστε είναι να μιλάτε ελληνικά, να διαθέτετε υπολογιστή ή tablet και να έχετε πρόσβαση στο Internet.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα για να ζήσετε μαζί με την οικογένειά σας την χαρά της ανάγνωσης και μάλιστα online!

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

Πέμπτη: 25/11, 2/12, 9/12, 16/12, 23/12 και 30/12. Ώρα: 17:30-19:00*

Περισσότερες πληροφορίες >

https://www.eef.edu.gr/

 

Συνεχίζεται το online εργαστήριο 3D printing! | Ηλικίες: 12-18

Οι συμμετέχοντες ενημερώνονται για τις εφαρμογές του 3D printing στο Διάστημα, όπως εκτύπωση εργαλείων και ανταλλακτικών, καθώς και μικρών δορυφόρων που «ταξιδεύουν» στο διάστημα συλλέγοντας πληροφορίες. Επίσης ανακαλύπτουν μελλοντικές χρήσεις ενός 3D printer στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Στην συνέχεια δημιουργoύν ένα τρισδιάστατο μοντέλο και μαθαίνουν πώς να το επεξεργάζονται προκειμένου να εκτυπωθεί σε 3D printer.

Μη χάσετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή για να μάθετε τα πάντα γύρω από την 3D printing τεχνολογία, η οποία δίνει όλο και περισσότερες λύσεις σε προβλήματα σχεδιασμού και παραγωγής αντικειμένων στην Γη, αλλά και στο Διάστημα.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής:

Τετάρτη  24/11. Ώρα: 16:00-17:30*

https://www.eef.edu.gr/el/programme/3d-printing-1/

* Η συμμετοχή στα παραπάνω προγράμματα είναι δωρεάν αλλά απαραίτητη είναι η προεγγραφή στο τηλέφωνο 210 9469641 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-16:30

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top