ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από την Ευρωπαϊκή Οδηγία, στην εθνική νομοθεσία. Τι αλλάζει στην πράξη;

Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη σας προσκαλεί στην πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Κύκλου Συζητήσεων για τα πλαστικά μίας χρήσης, με θέμα: «Από την Ευρωπαϊκή Οδηγία, στην εθνική νομοθεσία. Τι αλλάζει στην πράξη;» σήμερα Τετάρτη 21  Απριλίου  στις 18:00! Η σειρά των διαδικτυακών συζητήσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Ελλάδα Χωρίς Πλαστικά Μίας Χρήσης, που συνδιοργανώνει το Ίδρυμα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Καλεσμένοι θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Αραβώσης, Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κ. Κώστας Τριανταφύλλου, Επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της HELMEPA – Hellenic Marine Environment Protection Association και ο κ. Αχιλλέας Πληθάρας, Υπεύθυνος Προγραμμάτων Μείωσης Αποτυπώματος της WWF Greece. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ιδρύματος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μέσω της πλατφόρμας Zoom εδώ https://zoom.us/j/98424071770  και εναλλακτικά live μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Σας περιμένουμε!

HELMEPA

 

Ο πρώτος κύκλος συζητήσεων που διοργανώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη, παρουσία του επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης της HELMEPA, κ. Κώστα Τριανταφύλλου. Tune in at 18:00 Zoom: https://zoom.us/j/98424071770 FB Live: https://facebook.com/Helmepa

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top