ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΒΕΠ«Περπατάμε και ενημερώνουμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού»

Επιτυχία σημείωσε και έτυχε μεγάλης αποδοχής από τους Πειραιώτες η πρώτη από τις προγραμματισμένες δράσεις του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της Ομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Β.Ε.Π., για την ενημέρωση για την πρόληψη και ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, στις 19 Οκτωβρίου 2021, με σύνθημα «Μπορούμε να νικήσουμε».

 

Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιο Παπαμανώλη-Ντόζα, μέλη της Ομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου και στελέχη του Β.Ε.Π., περπατώντας στους δρόμους του Πειραιά, διένειμαν pinkribbons και ενημερωτικά φυλλάδια, που απέστειλε στο ΒΕΠ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Ικανοποιημένος από την αποδοχή των εργαζομένων σε καταστήματα της πόλης και των διερχομένων ο κ. Παπαμανώλης δήλωσε ότι το Επιμελητήριο θα συνεχίσει με ανάλογες δράσεις και τόνισε ότι πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε και να συμβάλλουμε στον αγώνα που γίνεται μέχρι να νικήσουμε, να μην υπάρξει ούτε ένας θάνατος από τον καρκίνο του μαστού.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17.30 διοργανώνεται από το Επιμελητήριο online εκδήλωση με θέμα: «Η έγκαιρη διάγνωση….ΣΩΖΕΙ» και ομιλητές τον κ. Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και την κα Παναγιώτα Ντάσιου, χειρουργούς μαστού και στις 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 18.00 online εκδήλωση, με θέμα «Οι συναισθηματικές επιπτώσεις του καρκίνου του μαστού και τρόποι αντιμετώπισης», με ομιλήτρια την κα Χριστιάννα Μήτση, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, υπεύθυνη Επιστημονικών Προγραμμάτων του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ».

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου : www.bep.gr. Για πληροφορίες, τηλ. 210 4174 765.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top