ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβείο καταξιωμένων Ελληνίδων “New Voices”για την Ειρήνη Νταϊφά από την Λέσχη «Lions Club of Athens Specialty New Voices”

Από την κ.Ειρήνη Νταϊφά Εντεταλμένη Δημοτική  Σύμβουλο Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, Πρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, Ceo Stavros Daifas Maritime Corporation S.A.

«Από τη δημιουργία του ηλεκτρονικού λευκώματος των υποψηφίων για τα βραβεία «New Voices Awards», το οποίο συμπεριλαμβάνει πρωτοπόρες και καταξιωμένες Ελληνίδες γυναίκες που τόλμησαν και κατάφεραν να διακριθούν, ξεπερνώντας εμπόδια και δυσκολίες, η κάθε μια στον τομέα της.

Το λεύκωμα εκδόθηκε ηλεκτρονικά με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα βιογραφικά μας !!!

Τα βραβεία «New Voices»,αποτελούσαν μέρος της Καμπάνιας Ισότητας, (E)Quality Campaign που έχει σχεδιάσει η Λέσχη «Lions Club of Athens Specialty New Voices” τον Μάρτιο του 2020,όμως λόγω της πανδημίας  αλλά και γιατί η υγεία όλων μας προέχει, αναβλήθηκαν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο της Λέσχης κυρία Όλγα Παυλίδου-Κουτρουμπή,για την τιμή και την βράβευσή μου!!!»

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://newvoicesathens.gr/new-voices-awards-e-album/

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top