ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Γενική Συνέλευση και Eκλογές 2021 του PropellerClub Πειραιά

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του PropellerClub Πειραιά.

Με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία, αθρόα φυσική συμμετοχή μελών αλλά και online παρακολούθηση και συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας η υβριδική Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές του PropellerClub Πειραιά, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 6μ.μ.

Λόγω πανδημίας, για πρώτη φορά, υπήρχε δυνατότητα για φυσική συμμετοχή στις διαδικασίες του Club. Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση μεταδιδόταν σε livestreaming για όποιους ήθελαν να την παρακολουθήσουν από μακριά, ενώ είχε δοθεί δυνατότητα και για online ψηφοφορία στις εκλογές, μέσω της πλατφόρμας Eventora.
Συνολικά ψήφισαν για πρώτη φορά με υβριδικό τρόπο 309 μέλη, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, καθώς στις προηγούμενες εκλογές τα μέλη που ψήφισαν ήταν 235. Από αυτά, 185 μέλη ψήφισαν με φυσική παρουσία και 124 ηλεκτρονικά.

 

Στις εκλογές έλαβαν μέρος συνολικά 27 υποψήφιοι για τις 16 θέσεις των Κυβερνητών και 3 υποψήφιοι για τις θέσεις των 3 μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 

Οι αρχαιρεσίες ανέδειξαν το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Club,  ενώ εξελέγησαν όλα τα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου που έβαλαν υποψηφιότητα, και εισήχθησαν 5 νέα μέλη.
Tα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν οι: Αναστάσιος Μπάλας (Πρόεδρος), Ιωάννα Καλυβάκη (Μέλος), Μιχάλης Γαλιατσάτος (Μέλος)

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι τα εξής:                                                                                   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

1          Κωστής Φραγκούλης 248 ψήφοι

2          Δανάη Μπεζαντάκου 133 ψήφοι

3          Δωροθέα Ιωάννου 110 ψήφοι

4          Γιάννης Κοτζιάς 107 ψήφοι

5          Χρήστος Τιμαγένης 107 ψήφοι

6          Γιώργος Μαργαρώνης 87 ψήφοι

7          Γιάννης Μπελούσης 86 ψήφοι

8          Δημήτρης Βασιλάκος 86 ψήφοι

9          Γιώργος Τεριακίδης 85 ψήφοι

10         Κατερίνα Σταθοπούλου 80 ψήφοι

11         Μιχάλης Δαλακούρας 79 ψήφοι

12         Γιώργος Καλλιάνης 75 ψήφοι

13         Ειρήνη Νοτιά 70 ψήφοι

14         Δημήτρης Δημητριάδης 60 ψήφοι

15         Άκης Τσιριγκάκης 60 ψήφοι

16         Ιωάννης Λαγούδης 58 ψήφοι

οι 16 κυβερνήτες είναι στην  πρώτη φωτογραφία εκτός  από τον κ.Άκη Τσιριγάκη, και βλέπουμε τον κ.Μιχάλη Γαλιατσάτο.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

1          Σπύρος Ταράσσης 55 ψήφοι

2          Πάνος Θεοδοσόπουλος 50 ψήφοι

3          Θεοφάνης Μουστακάτος 46 ψήφοι

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (AuditCommittee)

1          Σπύρος Νικητάκης 146 ψήφοι

2          Φίλιππος Νίλσεν 144 ψήφοι

3          Δημήτρης Πασχαλίδης 120 ψήφοι

 

Την ερχόμενη Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου ο κ. Κωστής Φραγκούλης ως πρώτος σε ψήφους έχει συγκαλέσει το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή της Διοικούσας Επιτροπής.

 

Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, ανακοινώθηκε επισήμως η δωρεά του PropellerClub Πειραιά προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την ενίσχυση του έργου τους στην κατάσβεση πυρκαγιών, ενώ ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός του Προέδρου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Γιώργου Καλογερόπουλου.

Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε, ως είθισται, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωστής Φραγκούλης. Γραμματέας της Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Χρήστος Τιμαγένης μετά από πρόταση του Προέδρου, ενώ ο ταμίας Δημήτρης Βασιλάκος παρουσίασε τον ισολογισμό και προϋπολογισμό του Club.

Κατά τη Γενική Συνέλευση, ο απερχόμενος Πρόεδρος του PropellerClub κ. Φραγκούλης  έκανε τον απολογισμό της δράσης του Διοικητικού του Συμβουλίου, διαβάζοντας τα πεπραγμένα. Πολλά από τα στοιχεία που παρέθεσε προκάλεσαν αίσθηση, καθώς αφορούσαν σε στοιχεία που καταδεικνύουν τη μεγάλη πρόοδο του Club.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Φραγκούλης τόνισε πως η προηγούμενη διετία ήταν εξαιρετική ως προς τα οικονομικά στοιχεία του Club, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Επίσης ήταν μια διετία όπου ξεχώρισε η νέα στρατηγική επικοινωνίας και προβολής του PropellerClub με ενεργοποίηση και έντονη παρουσία στα Socialmedia και τον Τύπο, μια διετία με εξαιρετική γραμματειακή υποστήριξη και οργάνωση, αλλά και μια διετία που υποδέχτηκε πολλά και αξιόλογα νέα μέλη στο Club.

Ενδεικτικά, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παρέδωσε Ταμείο με θεαματική αύξηση  της τάξης του 228%. Την ίδια διετία, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 10%, ενώ τα έξοδα του club μειώθηκαν κατά 26% και οι εισφορές των μελών παρουσίασαν μια επίσης πολύ μεγάλη αύξηση κατά 67%.

Επίσης εισήλθαν 203 νέα μέλη, και μετά τη διαγραφή παλαιών μη ενεργών μελών, το PropellerClub έχει σήμερα 558 μέλη εκ των οποίων το 80% είναι ταμειακώς ενήμερα.

Τέλος, το πρόγραμμα δωρεών και υποτροφιών που αποτελεί κι έναν βασικό πυλώνα δραστηριοποίησης του Club, αυξήθηκε κατά 60%.

Παρά τους περιορισμούς, τις δυσκολίες και τα lockdown που ίσχυσαν κατά το μεγαλύτερο μέρος της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, το PropellerClub κατάφερε να παραμείνει ενεργό και δημιουργικό, πραγματοποιώντας 23 εκδηλώσεις, με τις 8 από αυτές να είναι με φυσική παρουσία και οι 15 online.

Κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών και αναμένοντας τα αποτελέσματα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα, τα μέλη του PropellerClub είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ελαφρύ κοκτέιλ. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους να βρεθούν από κοντά, να ανταλλάξουν σκέψεις και εμπειρίες, θέτοντας τον τόνο για μια νέα δημιουργική και απαιτητική χρονιά.

 

 

ο Πρόεδρος Κωστής Φραγκούλης με την Claire Papa από το Piraeus365.gr

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Επικαιρότητα 9ης Σεπτεμβρίου - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top