ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ: «ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ »

 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΝΝΙΑ

Υπέρ της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ, ως μοναδική ευκαιρία να ξαναγίνει κυβέρνηση, τάχθηκε η τέως βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, σε συνέντευξη της στο OneChannel.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαχρήστου για τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε στις βουλευτικές εκλογές, η κ. Γεννιά, μεταξύ άλλων, είπε: «Το στοίχημα το μεγάλο ήταν τριπλό για τον Αλέξη Τσίπρα. Να μπορέσει να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και το έκανε. Το δεύτερο είναι η Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία όπως βλέπω όλοι μια χαρά την υπηρετούμε. Το τρίτο ήταν να ηγηθεί της κεντροαριστεράς. Εκεί νομίζω ότι άργησε. Και σε αυτό έχουν την ευθύνη κυρίως οι κομματικές οργανώσεις και ο τρόπος λειτουργίας τους».

Η τ. βουλευτής πρόσθεσε ότι το 32% του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές επιβεβαίωσε την ικανότητα του Αλέξη Τσίπρα να εμπνεύσει νέους ανθρώπους και να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης. Τόνισε, ωστόσο, ότι τα κόμματα πρέπει να διευρύνονται και να μετεξελίσσονται και αν δεν χαμηλώσουν οι φωνές στους κόλπους του κόμματος, δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για να ξαναγίνει κυβέρνηση.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top