ΑΤΤΙΚΗ

Γ. Χατζηθεοδοσίου στον ΑΝΤ1: Χρειάζεται συνένωση δυνάμεων & σχέδιο για να σταθούν όρθιες οι περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Την ανάγκη συνένωσης των δυνάμεων, αλλά και στοχευμένων παρεμβάσεων για να καταφέρει να ζωντανέψει ξανά η κοινωνική και οικονομική ζωή στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1 (11/08/2021).

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι για ακόμη μία φορά φάνηκε πως περιβάλλον, υγεία και οικονομία είναι μέρη του ίδιου νομίσματος, σημειώνοντας πως το μεγάλο ζήτημα σε αυτές τις περιοχές είναι να αναδιαμορφωθούν, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι η τοπική οικονομία.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις που υπέστησαν μερική ή ολική καταστροφή στη Βαρυμπόμπη, και στις οποίες το Επιμελητήριο θα διαθέσει οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. εξήγησε ότι μεταξύ αυτών είναι περίπου 20 κτήματα με πάνω από 600 εργαζόμενους, που ακόμη και μετά την αποκατάσταση των ζημιών θα είναι δύσκολο να λειτουργήσουν σε ένα περιβάλλον καμμένων.

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να μπορούν να επιβιώσουν μελλοντικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=utHstzS5Q5M&feature=emb_logo&ab_channel=%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8E%CE%BD

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top