ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Διεθνής Ναυτική Ένωσις: Νέο Διοικητικό συμβούλιο με Πρόεδρο τον Αντώνιο Βενιέρη

Νέα σύνθεση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Ναυτικής  Ενώσεως  κατόπιν των αρχαιρεσιών της 14ης Απριλίου 2021

Tο νέο Δ.Σ.  θα είναι :  Πρόεδρος Αντώνιος Βενιέρης, Αντιπρόεδρος Άγγελος Καρακώστας, Γενικός Γραμματέας Σταμάτης Κόβερης, Ταμίας Κωνσταντίνος Κρητικός και τακτικά μέλη οι κ.κ. Σπύρος Ντελία, Κωνσταντίνος Μούσκος και Ηλίας Τσουκαλάς. Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Δ. είναι οι κ.κ. Φίλλιπος Κωστόπουλος, Σωφρόνης Κωνσταντινίδης και Ελίνα Κασσωτάκη.

 

Η Διεθνής Ναυτική Ένωση ιδρύθηκε το έτος 1922 στον Πειραιά και εκπροσωπεί θεσμικά Ελληνικές Εταιρείες πρακτόρευσης διεθνών ναυτιλιακών γραμμών, κρουαζιεροπλοίων και ποντοπόρων πλοίων.

Από ιδρύσεώς της, η Διεθνής Ναυτική Ένωση αποτέλεσε πυλώνα ανάπτυξης του λιμένος Πειραιώς και τα Μέλη της εισέφεραν τα μέγιστα στην αλματώδη αύξηση προσέγγισης πλοίων και διαχείρισης φορτίων, αναδεικνύοντάς τον ως έναν εκ των κορυφαίων λιμένων της Ευρώπης.

Η Διεθνής Ναυτική Ένωση διοικείται από ένα επταμελές -τριετούς θητείας- Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνεργάζεται αρμονικά με τις Επιτροπές Εργασίας, στις οποίες συμμετέχουν -εθελοντικά- τα πλέον καταξιωμένα Στελέχη των Εταιρειών – Μελών της.

Η Διεθνής Ναυτική Ένωση είναι τακτικό μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυλομεσιτών και Ναυτιλιακών Πρακτόρων – FONASBA και έχει την ευθύνη στην Ελλάδα για τις διαδικασίες:

1- Της εταιρικής πιστοποίησης FONASBA Quality Standard των Εταιρειών – Μελών Δ.Ν.Ε.
2- Του εκπαιδευτικού προγράμματος FONASBA Agent Diploma των Στελεχών των Εταιρειών – Μελών της Ενώσεώς μας.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top