ΑΤΤΙΚΗ

Δωρεά της VITEX στην πυροσβεστική-Ανέλαβε τη σίτιση 750 πυροσβεστών

H Vitex ανέλαβε την σίτιση 750 πυροσβεστών πρώτης γραμμής, οργανώνοντας και προσφέροντας 4.500 μερίδες φαγητού και νερού. Ευχαριστούμε τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας για τις θυσίες και την αυταπάρνηση τους.

Η σκέψη όλων μας στην Vitex είναι στην Αττική, στην Εύβοια, στη Μεσσηνία, στη Αχαΐα, στην Ηλεία και σε όλες τις περιοχές που δοκιμάστηκαν ή δοκιμάζονται από καταστροφικές πυρκαγιές.
Τώρα που ετοιμαζόμαστε οι περισσότεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι υποχρέωσή μας στα μέρη που θα επισκεφθούμε να σεβαστούμε και να φροντίσουμε το περιβάλλον που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη, για την υγεία όλων μας και το μέλλον του πλανήτη.

Εταιρεία χημικών · Οικοδομικά υλικά · Διακόσμηση σπιτιού

Η Vitex, η πιο καταξιωμένη ελληνική εταιρεία χρωμάτων, βρίσκεται στην καρδιά του Έλληνα καταναλωτή από το 1960. Εμείς στη Vitex αγαπάμε μια ζωή γεμάτη από χρώμα και φανταστικές αποχρώσεις και για αυτό πάντα θα λέμε, Βάψε ό,τι θες…μόνο με Vitex!

Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα μας το 1932 με υλικά μόνωσης κτηρίων και συνεχίσαμε το 1960 στη δημιουργία του πλέον καινοτόμου και μοναδικού για την εποχή χρώματος Vitex, που έδωσε λύση στη μείωση του χρόνου βαφής, εξαιτίας των ταχυστέγνωτων ιδιοτήτων του και της υψηλής του ποιότητας.

Έχουμε ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και ταξιδεύουμε τα Ελληνικά χρώματα Vitex σε όλο τον κόσμο, μέσω των θυγατρικών μας εταιρειών στη Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία αλλά και σε περισσότερες από 17 χώρες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τη διακόσμηση και προστασία κτηρίων και σκαφών μέσω:

– Της ολοκληρωμένης γκάμας χρωμάτων και του συστήματος αποχρώσεων VITEX

– Του πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης VITEXTHERM

– Των ασφαλτικών και μονωτικών προϊόντων HERMES

– Της νέας και πιστοποιημένης γκάμας ναυτιλιακών υφαλοχρωμάτων σκαφών EUMARIA

Η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών μας, η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η εφαρμογή έντιμων και υπεύθυνων πρακτικών και το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο του οράματος και τν αρχών μας, εδώ και 85 χρόνια.

http://www.vitex.gr/

21 0558 9400

Αποστολή μηνύματος

info@vitex.gr

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Επικαιρότητα 6ης Αυγούστου - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top