ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΕΑ: Στις 30/10 η εναρκτήρια συνάντηση για το έργο «Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Πλάκας – Μοναστηράκι»

Ξεκινά η πορεία υλοποίησης του έργου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών  “Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο Πλάκας – Μοναστηράκι”.

Η εναρκτήρια συνάντηση του έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στις 5.00 μ.μ., στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου (Πανεπιστημίου 44,2os όροφος).

Στόχος της συνάντησης είναι να αναδειχθεί & να τύχει λεπτομερούς επεξεργασίας η ιστορική εμπορική αξία της περιοχής, να αποτυπωθεί η σημερινή εμπορική κατάστασή της, να υπογραμμιστούν τα προβλήματα & να καταγραφούν οι διαδικασίες και οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να λάβουν χώρα.

Επίσης, να ενημερωθούν τα ενδιαφερόμενα μέρη του Δημόσιου & Ιδιωτικού Τομέα που εμπλέκονται – μετέχουν στο έργο με σκοπό την εξοικείωση & την ανταλλαγή απόψεων.

Παράλληλα με την ενημέρωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις προτάσεις τους για τις δραστηριότητες & το “concept” σχεδιασμού του έργου.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης στην εναρκτήρια συνάντηση θα αποτελέσουν τη βάση, πάνω στην όποια θα στηριχθεί η κοινή πορεία επιτυχούς συνεργασίας και η υλοποίηση του έργου, όλων των εμπλεκομένων ομάδων, φορέων, ατόμων, ειδικών.

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την συνάντηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κα Εβίτα Δελή τηλ. 210-3380288 και email: evitademi@atp.gr

Ακολουθούν η πρόσκληση και το πρόγραμμα της συνάντησης: 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top