ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΚΚΦΝ

Η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), ενημερώνει ότι προχωρεί στην προγραμματισμένη ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό της.

Κατ’ αυτήν, θα λάβουν χώρα και αρχαιρεσίες, προκειμένου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στα πλαίσια λήξεως και της θητείας του Προέδρου.

Οι ως άνω ενέργειες δεν θα επηρεάσουν τις προσπάθειες της ένωσης για την επανεκκίνηση της κρουαζιέρας στον Ελληνικό χώρο. Τονίζεται το γεγονός ότι, καθόλην την διάρκεια της αναστολής της δραστηριότητος, ένεκα της πανδημίας, η Ένωση προσπαθεί να συνδράμει μεταξύ άλλων, στην προετοιμασία των λιμένων, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, με τον καλύτερο τρόπο, τα πλοία και οι μεταφερόμενοι με αυτά επιβάτες – τουρίστες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα νέα μέτρα προστασίας από την  πανδημία.

Ευχόμεθα όπως, με την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου, ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ώστε να επανέλθει και πάλι η δραστηριότητα στον κανονικό της ρυθμό.

Σε προηγούμενα άρθρα μας είχαμε  δημοσιεύσει δελτίο τύπου της   ΕΕΚΦΝ η οποία εξαπέλυε βολές κατά της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του  υπουργού τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και ανώτατων στελεχών των μεγαλύτερων ομίλων κρουαζιέρας στο κόσμο με θέμα το άνοιγμα κρουαζιέρας από τα μέσα Μαΐου. Επιπλέον η ΕΕΚΦΝ δεν ήθελε να δημιουργηθεί 20ς φορέας για την κρουαζιέρα.

https://www.piraeus365.gr/%ce%b7-%ce%b5%ce%b5%ce%ba%cf%86%ce%bd-%ce%bf-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%b6/

 

https://www.piraeus365.gr/%ce%b7-%ce%b5%ce%b5%ce%ba%cf%86%ce%bd-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af-2-%cf%8c%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bd/

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top