ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη Βουλευτή Ν.Μανωλάκου στον Υπ.Υγείας

Ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιώς και Νήσων Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Μανωλάκος, επισκέφθηκε τον νέο Υπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Πλεύρη, συζήτησε μαζί του εφ’ όλης της ύλης και ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα της αρμοδιότητός του.

Από την πλευρά του, ο κ. Μανωλάκος έθεσε υπόψιν του Υπουργού θέματα,  που απασχολούντους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας και ιδιαίτερα της νησιωτικής:

  • Τις σοβαρές ελλείψεις υγειονομικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και στα Π.Ι Καρατζά και Μεθάνων(Παιδιάτρου, 2 Επιμελητών Γενικής Ιατρικής, Επικουρικής Ιατρού Ιατρικής Βιοπαθολογίας και 6 Αγροτικών Ιατρών)
  • Την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα Π.Π.Ι. Πόρου και Ύδρας (Παιδιάτρου, Οδοντιάτρου, Αγροτικών Ιατρών και Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού)
  • Την ανάγκη άμεσης συντήρησης του κτιρίου τουΚ.Υ. Γαλατά
  • Τις σοβαρές ελλείψεις στην στελέχωση του Κ.Υ. Αίγινας με ιατρικό προσωπικό (Καρδιολόγο, Ακτινολόγο, ΩΡΛ και Παιδίατρο)
  • Την επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης του Π.Ι. Σπετσών με ιατρικό προσωπικό (Επιμελητή Γενικής Ιατρικής ή Αγροτικό Ιατρό) και διοικητικής μεταφοράς του στην 2η ΔΥΠΕκαι
  • Την άμεση ανάγκη τοποθέτησης Ιατρού στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, σε καθημερινή βάση, κατά το ωράριο λειτουργίας των ακροατηρίων.

 

Ο Υπουργός άκουσε με προσοχή τα προβλήματα και δεσμεύθηκε να ασχοληθεί με καθένα από αυτά με τη δέουσα προσοχή, προς την εξεύρεση της πλέον πρόσφορης λύσης .

Τέλος, ο Βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος εξέφρασε την βαθιά του ικανοποίηση για την λύση, που δόθηκε, κατόπιν σχετικής του Ερώτησης, από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Ασημίνα Γκάγκα,αναφορικά με την απόκτησηΤίτλου Εξειδίκευσης στον Σακχαρώδη Διαβήτη άνευ εξετάσεων και από τους Ιατρούς του ΙΚΑ, όπως ίσχυε μέχρι πρότινος για όλους τους άλλους Ιατρούς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top