ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εποικοδομητική Συνάντηση των Αμιγών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Β.Ε.Π.  

 

Κοινή συνάντηση  των Αμιγών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων, Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

 

 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης, Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης και Πειραιά  κ. Ανδριανός Μιχάλαρος  καθώς και τα μέλη των Διοικητικών Επιτροπών τους και οι Διευθυντές των Επιμελητηρίων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η χάραξη κοινής πολιτικής σε θέματα της Βιοτεχνίας και γενικά προβλημάτων αρμοδιότητας των Επιμελητηρίων στα πλαίσια του ρόλου τους, ως συμβουλευτικών οργάνων των  επιχειρήσεων- μελών τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν και συμφωνηθήκαν κοινές θέσεις και δράσεις σε θέματα όπως, η τεχνική εκπαίδευση, η εξωστρέφεια των μελών τους, κατάρτιση – πιστοποίηση, ρευστότητα και  χρηματοδότηση επιχειρήσεων,  φορολογία κ.α. Έγινε  καταγραφή  των προβλημάτων  της πραγματικής οικονομίας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις μέλη και των τριών Επιμελητηρίων.

Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας κοινής Επιμελητηριακής δράσης για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην Βιοτεχνία και την βελτίωση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος αυτής, οι τρεις πρόεδροι δεσμεύτηκαν ότι θα δημιουργήσουν ένα κοινό στρατηγικό σχεδιασμό κοινών δράσεων.

 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top