ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εργαστήρι θεάτρου από την Πολύμορφη

Πώς εναλλάσσονται οι διαθέσεις μέσα σε έναν ρόλο; Πώς γίνεται η υπέρβαση για την έκθεση της θηλυκότητας στην ερωτική διάθεση; Πώς η θεατρική δραστηριότητα μας βοηθάει να εκφράσουμε και να μιλήσουμε για πράγματα που μας φέρνουν συχνά αμηχανία και μας κάνουν να νιώθουμε “άβολα”;
Αυτές είναι κάποιες από τις αναζητήσεις που κάνουμε κάθε Δευτέρα 18.00-20.00, στο εργαστήρι θεάτρου στην Πολύμορφη, με συντονίστρια την Ξανθένια Μαντά.

 Ιστορικό της Πολύμορφης:

Πολιτιστικό κέντρο, πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού στον Πειραιά.

Η Πολύμορφη ξεκινάει τη δράση της στον Πειραιά το 2001 με πρωτοβουλία της αρχιτέκτονος Ξανθένιας Μαντά, αποτελώντας μέχρι σήμερα σημαντικό πολιτιστικό κέντρο διάδοσης και δημιουργίας Πολιτισμού της πόλης.

Πολύμορφη όπως πολιτισμός

Όπως υποδηλώνεται και από το όνομά της, η Πολύμορφη δεν είναι ένας μονοθεματικός οργανισμός, αλλά είναι ένας δυναμικός συγκερασμός δράσεων, ενεργειών, πρωτοβουλιών αλλά και συνεργασιών με άλλους φορείς πολιτισμού, οι οποίες συνδιαμορφώνονται με βάση τις ανάγκες έκφρασης και δημιουργίας των ανθρώπων που υπάρχουν και συνυπάρχουν μέσα σε αυτή.

– Θέατρο

– Χορός

– Μουσική

– Εικαστικά

– Ιστορία

– Χειροτεχνία

– Λαογραφία και Παράδοση

– Δημιουργική απασχόληση παιδιών

– Εθελοντισμός

είναι μερικές από τις θεματικές από όπου αντλούν το περιεχόμενό τους τα προγράμματα της Πολύμορφης.

ΕΔΡΑ

Η Πολύμορφη στεγάζεται στην οδό Σφακίων 33, στη συνοικία του Προφήτη Ηλία, στον Πειραιά, σε έναν καλαίσθητο και ευέλικτο «πολυ-χώρο» που φιλοξενεί τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, τα δρώμενα και τις ομάδες, ενώ υποστηρίζει και πλήθος εκδηλώσεων τόσο για τους ενήλικους όσο και για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Πολύμορφης επισκεφθείτε και ακολουθήστε τις σελίδες μας στο Facebook και στο Instagram.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας σε προγράμματα και ομάδες μπορείτε να ενημερώνεστε και τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 4174612 – 6977266678.

Με τα δικά μας λόγια…

«Η Πολύμορφη είναι ιδέα συλλογική, ένας πυρήνας πολιτισμού, μία μύηση στον εθελοντισμό και την αλληλέγγυα δράση – επικοινωνία και συνενοχή σε όνειρα χωρίς εκπτώσεις»

Ξανθένια Μαντά, Πρόεδρος ΔΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top