ΑΤΤΙΚΗ

Ευχαριστήρια επιστολή του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής προς τον Δήμο Πειραιά για την εγκατάσταση πλατφόρμας και ανελκυστήρα για ΑΜΕΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

ΙΩΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

Προς τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Ιωάννη Μώραλη

Προς την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ασπασία Αλιγιζάκη

Προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αξιότιμη κυρία Αντιδήμαρχε,

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά, κατά τη συνεδρίαση της 11.02.2021, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 29/2021 απόφασής του, προέβη σε μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του για το έτος 2021.

Στην ως άνω απόφαση συμπεριελήφθη ΚΑ, ποσού 74.500 ευρώ, για το έργο της Προμήθειας και Εγκατάστασης Ανελκυστήρα και Πλατφόρμας ΑΜΕΑ στην Ιωνίδειο  Σχολή Πειραιά, για το οποίο είχε δεσμευθεί προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Μώραλης στην τελευταία συνάντηση με αντιπροσωπεία του Δ.Σ του Συνδέσμου Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, οπότε και ετέθη εκ μέρους του Σ.Α.Ι.Σ.Π  το ζήτημα αυτό.

Με την παρούσα επιστολή μας επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τόσο τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μώραλη και την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Ασπασία Αλιγιζάκη όσο και το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πειραιά για τις άμεσες ενέργειές τους ως προς την αντιμετώπιση αυτού του κρίσιμου και χρονίζοντος προβλήματος για την εκπαιδευτική κοινότητα της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Η απόφασή Σας αυτή αποτελεί αφενός μεν την αφετηρία της ικανοποίησης του δίκαιου και διαχρονικού αιτήματος σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά (μαθητών, Διοίκησης του Σχολείου, Δ.Σ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου, Σ.Α.Ι.Σ.Π), αφετέρου δε αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό Υμών και ημών στο δικαίωμα ισότιμης πρόσβασης και εν γένει μεταχείρισης μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και λοιπών πολιτών με κινητικά προβλήματα.

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών του Σχολείου μας, με την βέβαιη προσδοκία ότι η συνεργασία μεταξύ Δήμου Πειραιά και Σ.Α.Ι.Σ.Π θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, με θετικά αποτελέσματα για την Ιωνίδειο Σχολή, με τελικό στόχο την επίλυση όλων των κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν το σχολικό συγκρότημα της Ιωνιδείου και άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου Πειραιά.»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Στάθης Ευσταθόπουλος

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης                                                                                                            Πειραιάς, 03.03.2021

*Η υπογραφή έχει τεθεί στο πρωτότυπο και παραμένει στο αρχείο του Συλλόγου

και διεκπεραιώθηκε ηλεκτρονικά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top