ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ε.Ε.Π. Σεμινάριο: «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο»

Με την συμμετοχή δεκάδων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, διοργανώθηκε από το Ε.Ε.Π. το ΔιαδικτυακόΕκπαιδευτικό Σεμινάριο «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, δράττοντας την ευκαιρία της διοργάνωσης της 3ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στον Πειραιά,στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών στα Μέλη του διοργάνωσε με επιτυχίατην Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στον ασφαλιστικό κλάδο», με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση για όλους τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

ΤοΣεμινάριο, είναι το  πρώτο από μια σειρά εκπαιδεύσεων τις οποίες σχεδιάζει το Ε.Ε.Π. στο προσεχές μέλλον, ως στόχο είχε την έμπρακτη υποστήριξη των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διαμέσου της  βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους και πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βουτσινά.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, ενώ εκτός του Εισηγητή κ. Φώτη ΖαμπνάρηHeadDevelopment της YounetDigitalLife, παρεμβάσεις έκαναν οι Θεματικοί Υπεύθυνοι τουΕκπαιδευτικούΣεμιναρίου κκ Χρήστος Ντάφλος (Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Π., Εκπαιδευτικός) και Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης, (Μέλος Δ.Σ.  Ε.Ε.Π.Συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων) οι οποίοι είναι και Μέλη της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Επαγγελματιών του Ε.Ε.Π.

 Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Ιωάννης Βουτσινάς στην σύντομη παρέμβασή του υπογράμμισε ότι «επενδύουμε στην δια βίου κατάρτιση και εκπαίδευση των μελών μας.

Προσωπικά, με τις εμπειρίες που αποκόμισα ως Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι τα Μέλη μας, ανεξαρτήτου κλάδου, θα κερδίσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης και κερδοφορίας εφόσον διαρκώς ενισχύονται οι δεξιότητές τους. Και αυτό είμαστε αποφασισμένοι ως Διοίκηση του Ε.Ε.Π. να  πράττουμε, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μας».

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένο το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο,έχουν την ευκαιρία μέχρι 20/12/2021 να επισκεφθούν τον σύνδεσμοhttps://new.eep.gov.gr/5213-2/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top