ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ «ΧΡΥΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟ» ΤΩΝ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ

 

η Πρόεδρος κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» το εορταστικό Gala για την «Χρυσή Επέτειο» της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά στην οποία Προέδρος    είναι η ερίτιμη κ. Ειρήνη Νταϊφά  θυγατέρα του αείμνηστου κ.Σταύρου Νταϊφά , καθώς και η παρουσίαση του εξαιρετικού, συλλεκτικού Λευκώματος της λέσχης , με τα σημαντικότερα γεγονότα της 50χρονης πορείας της, την συγγραφική επιμέλεια του οποίου είχε το μέλος της Λέσχης , συγγραφέας και εκδότης κ. Γεώργιος Φουστάνος.


Μία συγκινητική, βραδιά με πολλά και αγαπητά πρόσωπα της Ναυτιλιακής μας οικογένειας, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά  και  τίμησαν με την παρουσία τους την Λέσχη ,την Πρόεδρο και τα  μέλη της.

 

Με μία ξεχωριστή απονομή τιμητικών πλακετών τιμήσαμε τα Ιδρυτικά μας μέλη κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΟΝΤΗΡΑ, κ. ΙΩΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ και τον κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ που εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και στήριξαν τον θεσμό της Λέσχης και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

 

Η κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ με τον κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΟΝΤΗΡΑ

 

Η Πρόεδρος κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ με τον κ. ΙΩΑΝΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

Με ανάλογες τιμητικές πλακέτες τιμήσαμε τους αείμνηστους Προέδρους της Λέσχης μας, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΔΕΠΑΣΤΑ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΠΙΦΑΝΙΑΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΤΖΙΑ και ΜΑΚΑΡΙΟ ΣΚΟΥΦΑΛΟ για την πολύτιμη προσφορά τους κατά την διάρκεια της θητείας τους. Τις πλακέτες παρέλαβαν αντίστοιχα τα παιδιά τους, Μόνα Δεπάστα, Θωμάς Επιφανιάδης, Γιάννης & Σοφία Κοτζιά και ο Μιχάλης Σκούφαλος.

 

Η κ. ΜΟΝΑ ΔΕΠΑΣΤΑ

 

Απο αρισ. ο κ. ΘΩΜΑΣ ΕΠΙΦΑΝΙΑΔΗΣ με την Πρόεδρο κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Απο αρισ. ΓΙΑΝΝΗΣ κ ΣΟΦΙΑ ΚΟΤΖΙΑ με την Πρόεδρο κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Απο αρισ. ο κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ με την Πρόεδρο κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν επίσης οι πρώην Προέδροι μας κ. ΝΤΕΝΗΣ ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ, κ. ΧΡΥΣΩΝ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ και κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ για την πίστη τους, την στήριξή τους και την με σθένος συνέχιση της επιτυχημένης και δυναμικής ρότας της λέσχης μας.

 

Απο αρισ. ο κ. ΝΤΕΝΗΣ ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ, με την Πρόεδρο κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

ΑΠΟ αρισ. κ.ΧΡΥΣΩΝ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, Η Προέδρος κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Απο αρισ. κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ, κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

Ιδιαίτερη μνεία και τιμητική πλακέτα προσφέραμε στην κα. ΙΡIΔΑ ΞΥΛΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ για την πολύτιμη εικαστική προσφορά της, καθώς πέρα από το έργο της που κοσμεί το εξώφυλλο του Λευκώματος για τα 50 χρόνια της Λέσχης μας, προσέφερε και 4 έργα που φιλοτέχνησε ειδικά για να δημοπρατηθούν την βραδιά του Gala και των οποίων τα πολύ σημαντικά έσοδα δόθηκαν στην Εταιρεία Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

 

Απο αρισ. η κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ με την κ. ΙΡΙΔΑ ΞΥΛΑ ΞΑΝΑΛΑΤΟΥ

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, αξίζουν επίσης στους Προέδρους και τα Μέλη όλων των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων γιατί, χωρίς την δική τους αφοσίωση και την άοκνη δραστηριοποίησή τους, στους σκοπούς και τα πιστεύω που παραδοσιακά πρεσβεύει η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά, δεν θα είχαμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα! Ανάλογες ευχαριστίες αξίζουν ασφαλώς, και στα Μέλη του νυν Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Επίσης, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Διευθυντή μας, κ. Ευριπίδη Σαλαπασίδη, το Διοικητικό Προσωπικό και το Προσωπικό Εστίασης και Καθαριότητας της Λέσχης μας, που έχουν ενστερνισθεί τις Αρχές και τις Αξίες πάνω στις οποίες ιδρύθηκε, πριν από πενήντα χρόνια η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά και η οποία, με την συνδρομή και την συμπαράστασή μας, περιμένει να μας φιλοξενήσει και για τα επόμενα «ΠΕΝΗΝΤΑ», προσφέροντάς μας την σταθερότητα και την οικειότητα της Παράδοσης, αλλά και την πρόκληση Καινούργιων Εμπειριών, στοιχεία που πάντα χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν την μεγάλη Ναυτική Οικογένεια!

 

Η κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ με τον κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

 

 

Απο αρισ. ο Πρόεδρος του ΝΝΕ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ με την κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΊΦΑ

 

 

 

 

 

 

 

Η Πρόεδρος κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ με τον Πρόεδρο του Propeller Club κ. ΓΙΩΡΓΟ ΞΗΡΑΔΑΚΗ

 

Η Πρόεδρος κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

 

 

 

 

 

Η Πρόεδρος της ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΪΦΑ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top