ΑΤΤΙΚΗ

Η ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε 4000 δώρα για τα παιδιά των γειτονικών Δήμων του Πειραιά

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ΟΛΠ Α.Ε.

Η ΟΛΠ Α.Ε.διέθεσε και φέτος 4000 δώρα για τα παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών των γειτονικών Δήμων (Πειραιά, Περάματος, Σαλαμίνας), ενώ σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των παντοπωλείων διανεμήθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες.Η παράδοση των διατακτικών πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο Mr.YUZenggangκαι την Ανώτατη Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. Εκ μέρους των Δήμων παρέστησαν οι κ.κ.Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Λαγουδάκης, Δήμαρχος Περάματος και Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Επίσης η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

  • Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠΑ.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης που παρέχονται στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.
  • Προσέφερε δώρα σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματαστην ευρύτερη περιοχή.
  • Όπως κάθε χρόνο,μοιράστηκαν δώρα σε όλους τους εργαζόμενους και στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρείας, ενώ βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές και φοιτητές (συνολικά 34 βραβευθέντα παιδιά).

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε.YuZenggangαπευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι:«για μία ακόμη χρονιά η ΟΛΠ Α.Ε. συμπαραστέκεται στις ασθενέστερες ομάδες των τοπικών κοινωνιών και συμβάλλει στο έργο των δημοτικών αρχών για την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής».

PHOTO 1 (Α-Δ): ο Capt. WENG Lin, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε. της ΟΛΠ Α.Ε., η κα Ζηλάκου Χαραλαμπία, Αντιδήμαρχος Πειραιά, ο κ. Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος Πειραιά,  ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε., ο  κ. Ζhang Anming Εκτελών Χρέη Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε., ο κ. Παντελής Διολέτης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σαλαμίνας και ο κ. Άγγελος Καρακώστας, Αναπληρωτής Δ/ντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε.

ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Γιάννη Λαγουδάκη, Δήμαρχο Περάματος.

ο κ. YU Zenggang, Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. με τον κ. Παντελή Διολέτη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Σαλαμίνας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top