ΑΤΤΙΚΗ

Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Η σημασία του Στόχου 5

Πρόσκληση για τη Συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα:”Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Η σημασία του Στόχου 5”, που συνδιοργανώνεται από το το CSR HELLAS, σε συνεργασία με την εταιρία μέλος INTERAMERICAN Α.Ε. και το Δίκτυο Global Compact Network Hellas και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00 έως 17:30.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών – Ε.Β.Ε.Α., ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετάσχουν στην Διαδικτυακή Εκδήλωση, με θέμα:”Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης: Η σημασία του Στόχου 5″, που συνδιοργανώνεται από το το CSR HELLAS, σε συνεργασία με την εταιρία μέλος INTERAMERICAN Α.Ε. και το Δίκτυο Global Compact Network Hellas και η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00 έως 17:30.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη:

Το Μέρος Α θα πάρει τη μορφή συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, υπό το συντονισμό του δημοσιογράφου κ. Αντώνη Παπαγιαννίδη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ζητηθεί από στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους της Πολιτείας και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών να αναπτύξουν θέσεις και απόψεις επί των εξής θεματικών πεδίων:

 

Ποιες είναι και πως επιδρούν οι ισότητες και οι ανισότητες στο χώρο εργασίας;

Καταρρίπτοντας στερεότυπα και αναγνωρίζοντας προκαταλήψεις: ποιος είναι ο ρόλος των επιχειρήσεων ως συμπεριληπτικοί εργοδότες (inclusive employers);

Διαφορετικότητα, ανάπτυξη και φύλο: ο στόχος #5 για τις επιχειρήσεις;

Στο Μέρος Β θα πραγματοποιηθεί η επίσημη βράβευση των τριών νικητριών ομάδων του 5ου κύκλου του Φοιτητικού Διαγωνισμού «Νίκος Αναλυτής» και θα δωθεί η ευκαιρία στους νέους να μοιραστούν τις αντιλήψεις τους για τη σημασία της ενίσχυσης των ίσων δικαιωμάτων στον χώρο εργασίας και εκπαίδευσης.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί στην Ελληνική Γλώσσα με χρήση της πλατφόρμας ZOOM.

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης θα γίνει μέσω της εφαρμογής Zoom, χρειάζεται προηγουμένως να κάνετε προ-εγγραφή εδω.

https://zoom.us/meeting/register/tJAlcOytrzsoHtQmQWJf9ttAyrl2P4aaPeO_

Δείτε περισσότερα εδώ

https://www.acci.gr/acci/articles/article.jsp?context=103&sectionid=104&articleid=27518

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top