ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Τελετή Εισαγωγής του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας μεταφέρεται στο Σεπτέμβριο

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει αναβάλει την ημερομηνία της ετήσιας Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου μέχρι το Σεπτέμβριο. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.
Το δείπνο του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο διάσημα και δημοφιλή γεγονότα στο ναυτιλιακό ημερολόγιο. Αποτίνοντας φόρο τιμής στην ελληνική ναυτιλία και σε πολλές από τις ιστορικές προσωπικότητές της, η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακά την ανακοίνωση των νέων Εισακτέων, όπως εκλέχθηκαν από τα μέλη της Ακαδημίας του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας.
Η φετινή εκδήλωση είχε αρχικά προγραμματιστεί να λάβει χώρα ως υπαίθρια εκδήλωση δείπνου το βράδυ της 7ης Ιουλίου.
Η απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας ελήφθη εν μέσω αβεβαιότητας σχετικά με τη συμμετοχή που επιτρέπεται για εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Επί του παρόντος, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων που επιτρέπονται για συγκεντρώσεις είναι 100. Έχει αναφερθεί ότι εξετάζεται η αύξηση αυτού του ορίου σε 200, αλλά ο χρόνος οποιασδήποτε αλλαγής παραμένει αβέβαιος και σε κάθε περίπτωση αυτοί οι αριθμοί δεν επαρκούν για να καταστήσουν βιώσιμη μια εκδήλωση όπως η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου.
“Αν και η τάση είναι θετική, δυστυχώς έχουμε πλέον μετακινηθεί ένα μήνα από την προγραμματισμένη ημερομηνία και είναι αδύνατο να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη εκδήλωση όπως η δική μας, όπου απαιτούνται σημαντικές προετοιμασίες”, σχολίασε η Caroline Lowry, διευθύντρια της Phoebe Media & Events, αποκλειστικής διοργανώτριας της εκδήλωσης.
“Η δημόσια υγεία και ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας και κατανοούμε πλήρως και υποστηρίζουμε τις αρχές στην προσεκτική, σταδιακή προσέγγισή τους στην προσπάθειά τους να μας οδηγήσουν όλους πίσω σε κάτι σαν “κανονικότητα”, σχολίασε η κυρία Lowry.
«Έχει υπάρξει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τη φετινή διοργάνωση και το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας πιστεύει ακράδαντα ότι αξίζει να γίνει μια ακόμη προσπάθεια για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης ως δείπνο σε εξωτερικούς χώρους, επαναπρογραμματίζοντάς την για το Σεπτέμβριο. Εάν οι συνθήκες παραμείνουν δυσμενείς και τότε, το Πάνθεον θα πραγματοποιηθεί σε μορφή διαδικτυακής εκδήλωσης, όπως έγινε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι.”
Εάν οι συνθήκες μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε στην Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου με φυσική παρουσία το Σεπτέμβριο, φυσικά η εκδήλωση θα ακολουθήσει «βέλτιστες πρακτικές» όσον αφορά τη δημόσια υγεία.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ευχαριστεί θερμά τους εξέχοντες χορηγούς της εκδήλωσης που έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξή τους:
Την ABS, την IRI/The Marshall Islands Registry και την Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. ως Co-Lead Χορηγούς της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου 2021.
Την TMS για την ευγενική Χορηγία της Δεξίωσης Καλωσορίσματος.
Την Navios Group για τη Χορηγία του Δείπνου.
Ως Premium Χορηγοί έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιώσει η Baltic Exchange, η Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Decisive Capital Management και η Moore Greece.
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ευχαριστεί την Bank Julius Baer για την ενίσχυση της υποστήριξής του στο Hellenic Hope.
Στους Χορηγούς μέχρι στιγμής περιλαμβάνονται η China Classification Society, ClassNK, The Ecali Club, η Franman, Isle of Man Ship Registry, η Kyvernitis Travel Group, η Lloyd’s Register, η Marichem Marigases Worldwide Services, η Marine Tours και η UBS.
Χορηγίες: caroline@phoebe-events.com
Κρατήσεις και Δελτία Τύπου: administration@phoebe-events.com
Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας βρίσκεται στη διεύθυνση www.greekshippinghalloffame.org

Πηγή The seanation.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top