NEWS

Η Cafés Richard συμμετέχει στο Coffee Festival 25-27 Σεπτεμβρίου -Τεχνόπολη Γκάζι

Το ACF επανέρχεται με open air διάθεση

Επαγγελματίες της καφεστίασης, home baristas και κορυφαίες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρίες καφέ, θα περάσουν τις «πύλες» του Athens Coffee Festival για να δώσουν το σύνθημα της νέας φιλόδοξης εποχής για τον κλάδο.

Η µετά covid εποχή διαμορφώνει ένα αλλαγμένο τοπίο και μια νέα εποχή για τον κλάδο της Καφεστίασης. Οι φρέσκες ιδέες, οι καινοτομίες και η αναβάθμιση προϊόντων και υπηρεσιών, που ανέκαθεν αποτελούσαν βασικά ζητούμενα για τους επαγγελματίες του κλάδου, πλέον είναι πιο αναγκαία και επιτακτικά από ποτέ.

Το Athens Coffee Festival, το κορυφαίο γεγονός για τους επαγγελματίες και τους λάτρεις του καφέ, επανέρχεται δυναμικά από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου 2021, σε ασφαλείς συνθήκες και με open air διάθεση, µε στόχο να συνεχίσει τη συμβολή του ως πολιτισμική παρακαταθήκη στη δυναμική εξέλιξη της κουλτούρας του καφέ στη χώρα µας.

Η διοργανώτρια εταιρεία εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει την διοργάνωση του σημαντικότερου φεστιβάλ για τον κλάδο του καφέ στην Ελλάδα, σε ασφαλείς συνθήκες και με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, που θα επιτρέψουν την επιτυχή διεξαγωγή του και την μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα που το έχουν χαρακτηρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή που εισήλθε στα εκθεσιακά δρώμενα της χώρας μας.

Στους εξωτερικούς χώρους της Τεχνόπολης θα πραγµατοποιηθεί το φεστιβάλ

Οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του 5ου Athens Coffee Festival έχουν ξεκινήσει και, όπως επιτάσσει η νέα κανονικότητα που έχει δημιουργηθεί, έχουν ως κύριο γνώμονα την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των εκθετών και του προσωπικού τους. Στο πλαίσιο αυτό η διοργανώτρια εταιρεία FORUM ΑΕ, αποφάσισε τα περίπτερα των εκθετών που θα λάβουν μέρος στο φεστιβάλ να αναπτυχθούν αποκλειστικά και µόνο στους υπαίθριους χώρους της Τεχνόπολης, έτσι ώστε εκθέτες και επισκέπτες να µην συνωστίζονται σε κλειστούς χώρους.

Ο χρήστης  Cafés   Richard – Greece θα βρίσκεται στην τοποθεσία Τεχνόπολις.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο coffee festival στο Γκάζι που θα γίνει 25 – 27 Σεπτεμβρίου. Θα μας βρείτε στην θέση 33!

 

Μια οικογενειακή επιχείρηση που εξυπηρετεί τους επαγγελματίες από το 1892

Η ιστορία της “Maison Richard” ξεκινά ταυτόχρονα με την πρωτοεμφάνιση της κοσμοπολίτικης νυχτερινής ζωής στα καφέ, μπιστρό, και εστιατόρια στο Παρίσι. Το 1875 ο Pierre Fayel πούλαγε ξύλο και νερό στα εστιατόρια του Παρισίου. Το 1892, προσλαμβάνει τον ανιψιό του Henri Richard σε ηλικία 22 ετών ως νεότερο υπάλληλο. Ο Henri δίπλα στο ξύλο και το νερό, πουλά επίσης κρασί.

Το 1892 είναι επίσημα το ξεκίνημα του Richard. Οι πωλήσεις κρασίου το 1920, ήταν περίπου 10.000 εκατόλιτρα. Τώρα, η Maison Richard διαθέτει 480 εκτάρια αμπελώνες σε όλη τη Γαλλία. Κάθε μέρα 1.300 πελάτες εξυπηρετούνται με 90 φορτηγά και έχει 9.000.000 μπουκάλια σε απόθεμα.

Καφές

Υπάρχει μεγάλη ομοιότητα πολιτισμού μεταξύ του κρασιού και του καφέ. Το ποσό της βροχής, το έδαφος και το ύψος των φυτειών των φρούτων του ήλιου, είναι αυτά που καθορίζουν τελικά την ποιότητα. Το 1955 η Maison Richard ξεκίνησε με το καβούρντισμα του καφέ και η Cafés Richard ιδρύθηκε από τον André Richard. Η Cafés Richard είναι πλέον μια σύγχρονη, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες τεχνικές καβουρντίσματος του καφέ στο “state of art”-εργοστάσιο στο Παρίσι.

Πελάτες

Η Cafés Richard προσφέρει τα προϊόντα της ανά το κόσμο σε επιχειρήσεις, καφέ, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ντελικατέσεν. Η εταιρεία χρησιμοποιεί σήμερα 7.000 τόνους ψημένου καφέ ετησίως και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Γαλλίας. Κάθε μέρα εκατομμύρια λάτρεις του καφέ ανά τον κόσμο απολαμβάνουν την ποιότητα του καφέ  Cafés Richard.

Σέρβις και Συντήρηση

Η Cafés Richard σας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα εξοπλισμού και συντήρησης για κάθε τύπου επιχείρηση.

Προϊόντα

Ο καφές Cafés Richard αποτελείται από grand cru, 100% Arabica και μείγματα από περισσότερες από 12 χώρες, όπως την Αιθιοπία, την Κένυα, την Ινδονησία και, φυσικά, τη Νότια Αμερική. Επίσης, υπάρχουν και διάφοροι βιολογικοί καφέδες -ποικιλίες του Max Havelaar-. Η Cafés Richard αρχικά αγοράζει τον καφέ απευθείας από τους αγρότες μέσω του θεμιτού εμπορίου Fair Trade και μετά το μετατρέπει σε δικό του καφέ καβουρντίζοντάς τον στο Παρίσι. Μόνο τα καλύτερα φασόλια είναι επιλέξιμα προς πώληση υπό την επωνυμία Cafés Richard.

 

Πληροφορίες:


http://www.toocoff.gr/

21 1182 7575

past0101@hotmail.com

 

2cof

“Life begins after coffee”

Στην TOOCOFF αποστολή μας είναι να εισάγουμε ανώτερης ποιότητας καφέ από τις καλύτερες φυτείες του κόσμου και να προτείνουμε στην ελληνική αγορά μοναδικά γευστικά προφίλ.

“Έχουμε συνεργάτες όχι πελάτες”

Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός είναι οι βασικές αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα τόσο της στρατηγικής μας όσο και των σχέσεων μαζί σας.

“All is one “

Είμαστε μια πολύ έμπειρη ομάδα με μακρά ιστορία συνεργασίας (διοίκηση, εκπαιδευτές, τεχνικοί, διακίνηση) που εργάζονται αρμονικά και με συνέπεια για όλους εσάς.

“Η ποιότητα της συνεργασίας είναι αυτό που καθορίζει την επιτυχία”

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε επιχειρηματίες και φιλόδοξες ομάδες επενδυτών προκειμένου να οικοδομήσουν εξαιρετικές και διαχρονικές επιχειρήσεις που επηρεάζουν θετικά την κοινωνία και στις οποίες οι άνθρωποι νοιώθουν περήφανοι να εργάζονται.

Η βοήθεια μας στην ανάπτυξη τους σε επίπεδο:

  • Οργάνωσης
  • Στρατηγικής
  • Μάρκετινγκ
  • Στελέχωσης
  • Διαδικασιών και συστημάτων

Αποτελεί δέσμευση για εμάς!

 

Δείτε περισσότερα  για το φεστιβάλ καφέ  και τους διοργανωτές  εδώ:

https://www.athenscoffeefestival.gr/

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top