ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η MOORE GREECE για τα 200 χρόνια της Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Καθώς κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης και την αρχή του Απελευθερωτικού Αγώνα, πληθαίνουν οι αναδημοσιεύσεις και οι εξιστορήσεις σημαντικών γεγονότων που οδήγησαν στην ανεξαρτησία της Ελλάδας και στη δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Η Moore Ελλάδος θέλοντας να τιμήσει την Εθνική μας Επέτειο, ανακοινώνει μια ξεχωριστή δράση. Mε αφετηρία την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 2021 και κάθε μήνα έως το τέλος του έτους, η Moore Ελλάδος θα φιλοξενεί στον ιστότοπό της ένα αφιέρωμα σε μια θεμελιώδη, διαχρονική αξία που θα αναδεικνύεται με φόντο τα ιστορικά γεγονότα και τους ήρωες των ναυτότοπων του ’21, καθώς και μέσα από κείμενα, ποιήματα και αποφθέγματα.

“Ανδρείοι και φιλελεύθεροι Υδριώται ̇ ας αφρίση η ελληνική θάλασσα υποκάτω από τα πολεμικά σας καράβια ̇ ” (απόσπασμα από την Προκήρυξη του Αντωνίου Οικονόμου προς τον λαό της Ύδρας)

Η «Ελευθερία», όπως διαπιστώνει ο Ανδρέας Κάλβος, χρειάζεται «αρετήν και τόλμην» ̇ δεν είναι μια έννοια αφηρημένη, ρομαντική, αλλά μια κραυγή αγωνίας, ένα θαρραλέο βήμα προς τα εμπρός, όπως αυτό που επιχείρησαν 200 χρόνια πριν οι πρόγονοί μας.

Overview

Moore Greece is an independent member of Moore Global, a global accounting and advisory family of over 30,000 people across more than 250 independent firms in over 110 countries, connecting and collaborating to take care of your needs – local, national and international.

 

Website    https://www.mooregreece.gr

Phone+30 213 0 186 100Phone number is +30 213 0 186 100

IndustryAccountingCompany

Founded1963SpecialtiesShipping Industry, Accounting outsourcing, and IFRS

 

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία μας: https://bit.ly/3tHEDFS

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top