ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό ο Πρόεδρος ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος

Από τον Χάρη Λαζαρόπουλο

“Επειδή οι φήμες δεν γίνονται ειδήσεις αν δεν επιβεβαιωθούν, θα ήθελα να σας ενημερώσω αρμοδίως για το εξής γεγονός:

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος όντως διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό “Covid-19” ύστερα από εξέταση που έκανε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Για προληπτικούς λόγους αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να μεταφερθεί στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, όπου θα εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να του χορηγηθεί οξυγόνο. Επίσημη ενημέρωση θα υπάρξει αύριο Κυριακή, εφ’ όσον θα σχηματισθεί πληρέστερη εικόνα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του κ. Μιχάλαρου.

Επιτρέψτε μου ένα προσωπικό σχόλιο:

Τόσο εγώ, όσο και πολλοί από τους συνεργάτες του Προέδρου έχουμε συγκλονιστεί διότι παρά τις προφυλάξεις που λάμβανε, προσεβλήθη από τον ιό. Επειδή τίποτε δεν του έχει χαριστεί και γνωρίζει καλά τι σημαίνει αγώνας, ο Ανδριανός θα παλέψει τούτο το χτικιό και θέλω να πιστεύω ότι θα βγει νικητής.

Ας μην ολιγωρεί κανείς απέναντι στον “Covid-19”. Εξακολουθούμε να τηρούμε τους κανονισμούς υγειονομικής προστασίας, #Μένουμε_Ασφαλείς και δεν ακούμε ψεκασμένους ή συνωμοσιολόγους. Η αδιόρατη αλλά θανατηφόρα απειλή του ιού υπάρχει, μεταλλάσσεται και δεν θα χαριστεί σε κανέναν.”

Ο κ.Λαζαρόπουλος είναι δημοσιογράφος το κείμενο αυτό είναι από το προφίλ του στο facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top