ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάθεση  Αναφοράς από τον Ν.Μανωλάκο για «Μη περαιτέρω αποδυνάμωση και ενίσχυση των Α.Τ. και των Τ.Α. της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Πειραιά»        

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε  σήμερα στις  15/02/2021 Αναφορά προς τον  Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: «Μη περαιτέρω αποδυνάμωση και ενίσχυση των Α.Τ. και των Τ.Α. της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Πειραιά»,με την οποία ζητεί να υποστηριχθεί, ιδίως στην περίοδο της πανδημίας, το δύσκολο έργο των Αστυνομικών Αρχών του Πειραιά για την προστασία των πολιτών .

Ακολουθεί η σχετική Αναφορά :

Κύριε Υπουργέ,

διαβιβάζεται η από 09/02/2021 Ανακοίνωση – Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, με την οποία ζητείται η μη περαιτέρω αποδυνάμωση των Α.Τ. και των Τ.Α., που υπάγονται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και η ενίσχυσή τους με προσωπικό.

Σας ζητώ να εξετάσετε το σοβαρό αυτό θέμα, με την δέουσα ευαισθησία, προκειμένου να υποστηριχθεί, ιδίως στην περίοδο της πανδημίας, που διανύουμε, το δύσκολο έργο των Αστυνομικών Αρχών του Πειραιά για την προστασία των πολιτών .

Ο Βουλευτής

Νικόλαος Μανωλάκος,

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top