ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστή η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης

 

 

 

Κλειστή είναι σήμερα η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας εξαιτίας της έλλειψης θέρμανσης με αποτέλεσμα να πεταχτούν τα αίματα, όπως κατήγγειλε δημόσια η γιατρός Δήμητρα Βήνη.


Σχολιάζοντας την κλειστή Μονάδα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτό σημαίνει ότι θα πεταχτούν τα αίματα που δίνει ο αιμοδότης, ο λαός, ο κόσμος με το φιλότιμό του έρχεται και δίνει το αίμα. Περνούν 15 ασθενείς τη μέρα 200 το μήνα. Σήμερα, οι 15 δεν θα κάνουν μετάγγιση. Δεν μπορούν να κάνουν μετάγγιση αίματος, ενώ είναι ξαπλωμένοι και τυλίγονται στα μπουφάν τους για να μην παγώσουν. Δεν μας έχουν πει τίποτα να πάμε αλλού να κάνουμε τη δουλειά μας…».

Aπό την πλευρά του ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Παναγιώτης Παπανικολάου δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Κάθε χρόνο δεν δίνονται κονδύλια για συντήρηση, φτάνουν τσίμα τσίμα μόνο για αναλώσιμα, αλλά μόνο για 9 μήνες. Δεν φτάνουν τα λεφτά για αναβάθμιση και συντήρηση».

Η κυβέρνηση διαφημίζει το υπερπλεόνασμα, το οποίο μάζεψε από την εξοντωτική φορολόγηση της μεσαίας τάξης και τα δισεκατομμύρια χρέη προς τους ιδιώτες. Την ίδια ώρα δεν δίνει κονδύλια για σωστή συντήρηση των Δημόσιων Νοσοκομείων της χώρας. Η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία κοινωνική ευαισθησία. Ντροπή τους.

ΠΗΓΗ: Χιλιαδες φωνές facebook

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top