ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Λαμπάδες, παιχνίδια και πασχαλινά αυγά από την Jeanne d’ Arc για τα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Λαμπάδες, παιχνίδια και πασχαλινά αυγά από την Jeanne d’ Arc για τα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι αυτό το Πάσχα η Ελληνογαλλική Σχολή του Πειραιά Jeanne d’ Arc, δεν ξέχασε τα ωφελούμενα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές της Jeanne d’ Arc με την καθοδήγηση των καθηγητών τους, συνέλεξαν και παρέδωσαν στον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννη Βοϊδονικόλα, παιχνίδια, λαμπάδες και πασχαλινά αυγά, προκειμένου να διατεθούν στα παιδιά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά.

Την παράδοση των παιχνιδιών εκ μέρους της Jeanne d’ Arc έκαναν ο Γενικός Διευθυντής κ. Γεωργούσης και το Μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης κ. Βώκου.

Τον κ. Βοϊδονικόλα συνόδευε η Υπεύθυνη του Προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη» που υλοποιεί η ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Μπουφούνου Μαριάνθη.

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς και τη Διοίκηση της Jeanne d’ Arc, που με το περίσσευμα της αγάπης τους, χαρίζουν κάθε χρόνο χαρά και χαμόγελα στα παιδιά της ΚΟ.Δ.Ε.Π. που τόσο το έχουν ανάγκη.

Με τα πασχαλινά δώρα της Jeanne d’ Arc και το φετινό Πάσχα θα είναι μοναδικό για πολλά παιδιά!

Το Πάσχα είναι η γιορτή της αγάπης και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί στον Πειραιά αυτό επιβεβαιώνεται στην πράξη.

Εύχομαι ολόψυχα καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση».

Ο Γενικός Διευθυντής της Jeanne d’ Arc κ. Θεόφιλος Γεωργούσης ανέφερε σχετικά:

«Ευχαριστούμε την ΚΟ.Δ.Ε.Π. και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Βοϊδονικόλα που μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε μέσω των παιδιών και των γονέων.

Συνεργαζόμαστε αρκετά χρόνια με την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση όλων αυτών των πρωτοβουλιών παίζουν οι γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι ανταποκρίνονται πάντα σε αντίστοιχες προσκλήσεις μας και τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά».

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top