ΠΕΙΡΑΙΑΣ

“Μετά το Μνημόνιο, Τι;” Συζήτηση στον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Απο αρισ: Κ.Χατζηδάκης, Τ. Αβραντίνης, Ι.Αγγελόπουλος

 

Τα ανεξάρτητα μέλη στην Ελλάδα του Ευρωπαϊκού κόμματος «Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη» (Alliance of Liberals and Democrats for Europe-ALDE) διοργάνωσαν  συζήτηση με θέμα:

“Μετά το Μνημόνιο, Τι;”

Ομιλητές στην εκδήλωση του ALDE  ήταν : Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών Μελετών (ΙΝ.ΔΗ.ΜΕ.) κ. Τάσος Αβραντίνης, που  έλαβε χώρα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο στις 21 Νοεμβρίου 2018. Συντονιστής της συζητήσεως  ήταν  ο δημοσιογράφος Κώστας Στούπας, όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε την ομιλία  καθώς διψούσε για ενημέρωση και αγωνιά για το  αύριο.

Μετά τις ομιλίες  ακολούθησε συζήτηση. Το ιστολόγιο Piraeus365.gr, διέκρινε την παρουσία του κ.Ιωάννη Αγγελόπουλου  πρώην Αντιδημάρχου, δικηγόρου Παρ Αρείω Πάγω ,για την  ενδιαφέρουσα  και επίκαιρη ερώτηση που έκανε  στον κ.Χατζηδάκη.

Συγκεκριμένα ρώτησε « αν μπορούν οι συντάξεις να μπουν στον προϋπολογισμό?» και η απάντηση  ήταν θετική , ότι προς το παρόν  μπορούν να καλυφθούν από τον προϋπολογισμό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top