ΑΤΤΙΚΗ

Νίκος Παπαγεωργίου:Εξωστρεφείς δράσεις για την ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού προϊόντος της Αττικής μετά την πανδημία

Από τον κ.Νίκο Παπαγεωργίου

«Στα γραφεία του Αναπτυξιακού Οργανισμού της Περιφέρειας Αττικής είχαμε μία εξαιρετικά αποτελεσματική συνεργασία με τον αξιαγάπητο συνάδελφο Σταύρο Βοϊδονικόλα εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής και Αλιείας και τον Γενικό Διευθυντή της υπηρεσίας κ. Χριστακόπουλο.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης μας ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς στήριξης και χαράσσουμε πολιτική που θα επαναφέρει σε τροχιά ανάπτυξης όλους τους κλάδους της υγιούς οικονομίας!
Ως Πρόεδρος της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής με στοχευμένες κινήσεις, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ενισχύουμε με δράσεις το Αγροτοδιατροφικό προϊόν και τη μεταποίηση αλλά και ως Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με την άριστη συνεργασία και καθοδήγηση του αξιόλογου Προέδρου Γιάννη Βουτσινά έχω διπλή υποχρέωση στήριξης σε αυτόν τον πολύπαθο κλάδο που αποτελεί μεγάλο κομμάτι της οικονομίας της Δυτικής Αττικής και των νησιών του Αργοσαρωνικού!
Ισχυρή αγορά – ισχυρή κοινωνία!»

στην αρχική φωτογραφία από αρισ. Στ.Βοϊδονικόλας, Ν.Παπαγεωργίου, κ.Χριστακόπουλος.

 

Παπαγεωργίου Νικόλαος  Eντεταλμένος Σύμβουλος Επενδύσεων και Δικτύων Επιχειρήσεων-Επιμελητήρια 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top