ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ

Ο Οίκος  Ναύτου  Πειραιά   έκοψε  την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα , στις 13 Φεβρουαρίου  2019 στο  μέγαρο  του,  και κατόπιν  ο  Πρόεδρος  κ.Βαγγέλης Αυγουλάς  προέβη  στον απολογισμό των πεπραγμένων έτους 2018.   Το Διοικητικό  Συμβούλιο   ευχαριστεί   την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και όλους όσους τίμησαν, με την παρουσία τους, την εκδήλωσή. Καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και προκοπή. Καλά ταξίδια στους ναυτικούς μας σε γαλήνιες θάλασσες!

η Αντιπρόεδρος κ.Ηλέκτρα Κίκη , ο Πρόεδρος κ.Βαγγέλης Αυγουλάς

Ηλέκτρα Κίκη Αντιπρόεδρος  Οίκου Ναύτου

Ο χαιρετισμός  της Αντιπροέδρου  στην κοπή της πίτας του Οίκου Ναύτου:
“Ο Οίκος Ναύτου, ο ιστορικός αυτός φορέας των ναυτικών που επιτελεί πλούσιο κοινωνικό έργο, έχει στον πυρήνα του τους ναυτικούς. Οι ναυτικοί με την εισφορά και την εργασία τους συντελούν στη θετική εξέλιξη της ναυτιλίας μας, η οποία αποτελεί τον βασικό μοχλό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Οι θυσίες των ναυτικών είναι εκείνες που μας αφυπνίζουν, μας δίνουν δύναμη και μας καθιστούν υπεύθυνους ώστε καθημερινά να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τόσο τους ίδιους, όσο και τα μέλη των οικογενειών τους.
Στο χρονικό αυτό διάστημα εργαστήκαμε με υπευθυνότητα και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των ναυτικών μας.
– Προτεραιότητά μας είναι οι ναυτικοί να απολαμβάνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες μας με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
– Μετά από αρκετά χρόνια αναπροσαρμόζουμε τις κοινωνικές παροχές μας δίνοντας έστω και μια μικρή ανάσα σε αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη.
– Εργαζόμαστε για έναν ασφαλιστικό φορέα, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να επανδρωθεί με περισσότερους υπάλληλους μέσω του συστήματος κινητικότητας.
– Βάζουμε τέλος σε παθογένειες που κληρονομήσαμε από το παρελθόν με στόχο την οικονομική εξυγίανση του φορέα μας, τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των κοινωνικών υπηρεσιών μας.
– Η άριστη συνεργασία που διατηρούμε με την 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και με την πρωτοβάθμια μονάδα υγείας συμβάλλει στην άμεση και αποτελεσματική υγειονομική εξυπηρέτηση των ναυτικών μας.
– Από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε έμπρακτα τους πληγέντες συνανθρώπους μας από την πυρκαγιά στο Μάτι, παραχωρώντας προσωρινά τις κατασκηνώσεις για τη στέγασή τους.
Πετύχαμε αρκετά, τα οποία ήταν αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας μας με την ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τη Διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας του Υπουργείου και τους υπαλλήλους μας, που καθημερινά εργάζονται με αυταπάρνηση.
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι μπορούμε και έχουμε τη βούληση να επιτύχουμε περισσότερα με συνεργασία, σύνεση και ομοφωνία”.

Στιγμές απο   την  εκδήλωση:

απο αρισ. Φ.Κουβέλης, Π. Κουρουμπλής, Δ.Τεμπονέρας, Ε.Σταματάκη, Ε.Καρακώστα, Τ. Χατζηπέρος, Σ.Ράπτης

 

απο αρισ. κάτω: Π. Κουρουμπλής, Β.Αυγουλάς, Ε.Σταματάκη επάνω: Η.Κίκη, Ε.Καρακώστα

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top