ΑΤΤΙΚΗ

Οι ευρωβουλευτές Ευ. Μεϊμαράκης, Π. Κόκκαλης και Εύα Καϊλή συνομιλούν με τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α. για Ταμείο Ανάκαμψης και ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις  

Τρεις ευρωβουλευτές, ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης (ΝΔ), ο  κ. Πέτρος Κόκκαλης (ΣΥΡΙΖΑ) και η κ. Εύα Καϊλή (ΚΙΝΑΛ), αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και θα συμμετάσχουν σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, οι ευρωβουλευτές θα ενημερώσουν αλλά και θα συζητήσουν με τα μέλη της Διοίκησης στου Επιμελητηρίου για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της χώρας μας συνολικά, καθώς και τις εν γένει προοπτικές ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών ενισχύσεων για την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η συζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς σε αυτήν την τόσο κρίσιμη συγκυρία για το επιχειρείν και την οικονομία μας, η κατανομή και η διαχείριση των ευρωπαϊκών πόρων θα είναι αναμφίβολα ένας καθοριστικός παράγοντας, ειδικά για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντσούνος.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming.

Δείτε περισσότερα στη σελίδα του ΕΕΑ:

https://www.eea.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top