ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δ. Μπαχτιάρογλου νέος Εμπορικός Διευθυντής της MEGA BROKERS

Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στη MEGA BROKERS αναλαμβάνει ο κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, από σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020. O κ. Μπαχτιάρογλου από τη νέα του θέση θα έχει ηγετικό ρόλο στις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρίας, συμβάλλοντας με την εμπειρία του στην περαιτέρω ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας. Η Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρίας, που με μεγάλη επιτυχία καθοδηγείται από τον κ. Μιχάλη Κωστή, θα έχει έναν νέο σύμμαχο στους φιλόδοξους στόχους της αλλά και στον στρατηγικό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Ο κ. Μπαχτιάρογλου προέρχεται από το Agency της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης – έχοντας περάσει από όλες τις βαθμίδες του – ενώ στη συνέχεια ανέλαβε διοικητικές θέσεις – κυρίως πωλήσεων – σε σειρά Ελληνικών και πολυεθνικών Ασφαλιστικών Εταιρειών. Είναι λάτρης και εισηγητής θεμάτων εκπαίδευσης στις πωλήσεις, έχει διανύσει χιλιόμετρα στην ελληνική επικράτεια με στόχο την διά ζώσης επικοινωνία με συνεργάτες Ασφαλιστικούς Συμβούλους και του αρέσει να εφαρμόζει επιστημονικό σύγχρονο μάνατζμεντ στις συνεργασίες του.

Ο κ. Μπαχτιάρογλου δήλωσε σχετικά «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της MEGA BROKERS. Η 30χρονη παρουσία της εταιρίας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, αποτελεί πρότυπο ανάπτυξης. Ενώνοντας τις δυνάμεις μου κι εγώ με την υπόλοιπη ομάδα της MEGA είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε τους φιλόδοξους στόχους μας

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers δήλωσε σχετικά «Καλωσορίζουμε τον Διογένη Μπαχτιάρογλου στην οικογένεια της MEGA ΒROKERS. Είμαι βέβαιος, ότι η μακροχρόνια εμπειρία που διαθέτει αλλά και η παρουσία του σε υψηλόβαθμες θέσεις της αγοράς, θα συνεισφέρουν σημαντικά στην τεχνογνωσία της εταιρείας και στο μετασχηματισμό που έχουμε ξεκινήσει. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Σύνοψη εταιρείας

Η Mega Brokers είναι το μεγαλύτερο μεσιτικό γραφείο ασφαλειών της χώρας και δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς του ασφαλιστικού κλάδου για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Η αφοσίωση της εταιρείας στις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της, την έχουν αναδείξει ως την πλέον ισχυρή ασφαλιστική δύναμη, κατέχοντας επί σειρά ετών μια από τις πρώτες θέσεις πανελλαδικά.

Η φιλοσοφία που ακολουθεί η εταιρεία, στηρίζεται στην απαλλαγή των συνεργατών της από διαχειριστικά κόστη χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες ηλεκτρονικές μεθόδους.

Ημερομηνία ίδρυσης

1989

Βραβεία

Η Mega Broker επιβραβεύει διαρκώς τους συνεργάτες της με ταξίδια, συνέδρια,bonus και άλλες παροχές δημιουργώντας περιβάλλον επαγγελματικής ικανοποίησης, ασφάλειας και αισιοδοξίας.

Στην Mega Brokers, είμαστε ΕΝΑ με τους συνεργάτες μας και megaλώνουμε μαζί τους!

Προϊόντα

H Mega brokers προσφέρουν κάθε ειδος ασφαλιστικής κάλυψης και σε κάθε κλάδο.Στην εταιρεία η εξυπηρέτηση είναι άμεση και λειτουργεί τμήμα αποζημιώσεων για να διεκδικείται άμεσα η αποζημίωση σε περίπτωση ατυχήματος.

Αποστολή

Όραμά μας, είναι να προσφέρουμε σιγουριά, δύναμη και αξιοπιστία σε κάθε Πελάτη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Κλήση 21 0922 5825

m.me/megaasfaleies

info@megabroker.gr

http://www.megabroker.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top