ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΩΡΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

 

 

Όσο υπάρχει ανθρωπιά!  Από  εταιρία ( και όχι από το κράτος ή τον  ΕΟΠΠΥ)  θα δοθούν τα χρήματα για την σωτηρία του Γιάννη Κορδιλά. Ευχαριστήριο μήνυμα  από την μητέρα του.

Από την  διαχειρίστρια της σελίδας «Στηρίζω τον μικρό Γιάννη»

Stella Kovatsi

 

Αγαπητοί φίλοι,

Οι προσευχές μας εισακούστηκαν! Στη δική σας έμπρακτη συμπαράσταση, στην πίστη και την αγάπη σας, ήρθε μόλις απόψε να προστεθεί μια σωτήρια και χαρμόσυνη ανακοίνωση, ότι μεγάλη εταιρία (η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη), αναλαμβάνει να καλύψει το ποσό που δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να συγκεντρώσουμε. Το ποσό που μαζί με τις δικές σας σημαντικές συνεισφορές, θα δώσει στο παιδί μου την ευκαιρία να παλέψει με αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη που έχει μπροστά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης. Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας η πίστη μας αναζωπυρώνεται.

Τη Δευτέρα το πρωί όλο το ποσό θα κατατεθεί απευθείας στο Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης, χάρη στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση κάποιων στελεχών που μπήκαν για λίγο στη θέση μας και ένοιωσαν για μια στιγμή τον πόνο και την αγωνία μας. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς. Δεν πρόκειται για μια απρόσωπη εταιρία. Πρόκειται για μια οικογένεια. Είναι ο Γιάννης, ο Ντίνος, Τρίαντος, ο Νίκος, ο Γιώργος, η Δώρα, ο Βασίλης, ο Νώντας, η Ελένη, η Charlotte και όλα τα παιδιά τους…

Αποτελεί ηθική μας υποχρέωση να μοιραστούμε αυτή τη σπουδαία είδηση μαζί σας. Ο λογαριασμός μας θα παραμείνει ανοιχτός, καθώς το ποσό που μόλις απόψε καλύφθηκε μας εξασφαλίζει την είσοδο του παιδιού στη μονάδα μεταμόσχευσης και την έναρξη των θεραπειών του. Κάθε δρομολογημένη συνεισφορά την οποία θα θέλαμε να πραγματοποιήσετε, θα αξιοποιηθεί ως βάση για την κάλυψη οποιασδήποτε πιθανής υποτροπής και επιπλοκών.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, κάθε ποσό που θα συγκεντρωθεί μεγαλύτερο από τις ανάγκες μας, θα δοθεί ως δωρεά σε παιδιά που χρειάζεται να μεταφερθούν στο εξωτερικό για τις θεραπείες τους, και οι γονείς τους χρειάζονται κάθε υποστήριξη, όπως χρειαστήκαμε κι εμείς τη δική σας. Είναι δέσμευση και ηθική μας υποχρέωση.

Ένα ευχαριστώ και όποια λόγια είναι αδύνατο να περιγράψουν την απέραντη ευγνωμοσύνη μας, τη συγκίνηση που μας χαρίσατε όλοι εσείς με την ηθική και οικονομική σας συμπαράσταση, την ανακούφιση για το οτι δεν είμαστε μόνοι μας στον δύσκολο αυτό δρόμο. Όλοι εσείς, συμπαραστάτες και ευεργέτες μας γίνατε μια γροθιά για τον Γιάννη, τον γιο μου, το παιδί όλων μας.

Την Τρίτη ο Γιάννης ξεκινά τον δικό του αγώνα. Ευχόμαστε καμία γραφειοκρατία ή άλλο κώλυμα να μην μπουν στο δρόμο μας. Θα σας κρατούμε ενήμερους σε κάθε βήμα. Η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ.

Η μητέρα

Στέλλα Χανιώτη

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top