ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΒΑΝΟΣ για την επίθεση με μπογιές που δέχτηκε στο πολιτικό του γραφείο

Το πολιτικό γραφείο του πολιτευτή και ιατρού  κ.Μιχάλη Λιβανού επί της Αθηνάς και Μιαούλη στα όρια των δήμων ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ κ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, δέχτηκε επίθεση   το βράδυ  στις 24 Φεβρουαρίου 2021  από τους γνωστούς-αγνώστους, που έριξαν μαύρες μπογιές σε τοίχους, ρολά κ πινακίδες στην πρόσοψη του κτιρίου. Παρόμοια επίθεση δέχτηκε και το γραφείο της ΔΕΕΠ Β ΠΕΙΡΑΙΑ που βρίσκεται επί της Αθηνάς και αυτό.

Δήλωση του κ.Λιβανού στο facebook:

«Αυτός είναι ο τρόπος που έχουν μάθει χρόνια τώρα κάποιοι να εκδηλώνουν τα φασιστικά πιστεύω τους. Στην δημοκρατία όμως τα αδιέξοδα είναι για αυτούς που ούτε λόγο αρθρώνουν ούτε επιχειρήματα βρίσκουν για τις ιδέες κ τα πιστεύω τους. Για όλους εμάς, σε όποιο ιδεολογικό χώρο και αν ανήκουμε, που μάθαμε στο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση, κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης ή εκφοβισμού ούτε μας  πτοεί ούτε μας αγγίζει. Και διαρκώς οι κουκουλοφόροι και τα φασιστοειδή θα μας βρίσκουν μπροστά τους, να τους νικάμε με την αστείρευτη δύναμη των ιδεών και των οραμάτων μας. Να είναι σίγουροι για αυτό!»

Ο Μιχάλης Λιβανός είναι ιατρός καρδιολόγος  και ήταν υποψήφιος  βουλευτής στην Β’ Πειραιά  στις  εκλογές  με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας .

 

 

Ο κ. Μιχάλης Λιβανός είναι πολιτευτής

Ιατρός καρδιολόγος

ΔιεύθυνσηΓρ. Λαμπράκη 404, Κερατσίνι 187 58

Τηλέφωνο21 0432 1794

 

Επιστημονικός Υπεύθυνος Καρδιολογικού Τμήματος στην εταιρεία Olympic Diagnostic

Professor στην εταιρεία Akmi Metropolitan College(AMC)

Doctor στην εταιρεία Cosmoclinic

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top