ΑΤΤΙΚΗ

Ο Ν.Παπαγεωργίου στο ΑΡΤ: «Η Επιχειρηματικότητα θα είναι ο πρώτος άξονας που θα κάνει επανεκκίνηση»

Από τον Νίκο Παπαγεωργίου Περιφερειακό Σύμβουλο, καλεσμένο στο κανάλι ΑΡΤ  στην εκμπομπή Χωρίς Χρώμα από τον Γιώργο Βαθιώτη:

“Μετά την επέλαση της «Μήδειας» αναλύουμε στο στούντιο του ART τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες των αρχών.

Να το τονίσουμε ακόμα μια φορά. Οι ευθύνες είναι ξεκάθαρες όπως και οι αρμοδιότητες είναι ξεκάθαρες. Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι να μετακινούνται οι ευθύνες του ενός σε έναν άλλον που δεν έχει.

Όσον αφορά την Περιφέρεια_Αττικής, εμείς κρατήσαμε ανοικτούς τους κεντρικούς δρόμους σε μια πρωτοφανή χιονόπτωση, αυτή ήταν η δική μας αρμοδιότητα.

Επίσης συζητήσαμε για τα προβλήματα των επαγγελματιών αλλά και τα προβλήματα στον εμβολιασμό των κατοίκων του λεκανοπεδίου! ”

 

Ο κ. Παπαγεωργίου είναι Πρόεδρος  Δ.Σ.  του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής και Αντιπρόεδρος Α΄ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Δείτε  το σχετικό βίντεο με όλη την συνέντευξη:

https://www.youtube.com/watch?v=1bSH2elKTXY&feature=share&fbclid=IwAR17X4vhwtpdj1OSAqRJ6jkWLH4WFShloOyhBQeqiA6KDGzvldFeu9LlB0M&ab_channel=%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82%CE%92%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top