ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΒΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κος Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθηκε στις 14/9/2019 στο στούντιο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί για επίσκεψη στη Δ.Ε.Θ, φιλοξενούμενος των δημοσιογράφων κου Γιάννη Σκάλκου και κας Ευρυδίκης Χάντζιου στην ενημερωτική εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» στην ενότητα για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ.

Ο κος Παγιάτης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μίλησε με καθαρές κουβέντες για εταιρείες που αναλαμβάνουν το πακέτο εργασιών εντός του προγράμματος χωρίς να παράγουν επί της ουσίας τίποτα, προμηθεύοντας προϊόντα τα οποία έχουν εισαχθεί παράνομα στη χώρα μας και επί της ουσίας δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που δηλώνουν τα πιστοποιητικά τους. Ο Πρόεδρος εστίασε στην απώλεια φορολογικών και ασφαλιστικών εσόδων από τα φαινόμενα αυτά, τονίζοντας ότι ο κλάδος των κουφωμάτων ενισχύει σημαντικά την οικονομία της χώρας μας σε μια περίοδο που το έχουμε ανάγκη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την ποιότητα εγκατάστασης των κουφωμάτων στα κτίρια και στους πιστοποιημένους τεχνίτες, καθώς και στην δυνατότητα εξατομίκευσης των προϊόντων λόγω διαφορετικών αναγκών των πελατών.

Με τον επίσης φιλοξενούμενο στην εκπομπή κο Κωνσταντίνο Λάσκο Πρόεδρο των Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, συμφώνησε για τον πολύ σημαντικό ρόλο των ελέγχων που πρέπει να διενεργούνται ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.

Σχετικό βίντεο της εκπομπής θα αναρτηθεί σύντομα στην ηλεκτρονική σελίδα της ΠΟΒΑΣ.

 

ΠΟΒΑΣ

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top