NEWS

Απόφοιτοι Saint-Paul ΄21, καλώς ήλθατε!

Η  Τελετή  αποφοίτησης της  Ελληνογαλλικής  Σχολής Saint-Paul,πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  7 Ιουλίου 2021  μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με πολύ μεράκι, εξαιρετική οργάνωση και τάξη.

Από τον Σύλλογο Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint-Paul:

“Mε μια γιορτή αντάξια των μαθητών του Σχολείου και του εξαιρετικού επιπέδου τους, σεβόμενη τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου 2021, στο προαύλιο της Σχολής.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από το γενικό διευθυντή της Σχολής, κ. Αντώνη Ρηγούτσο, το λυκειάρχη κ. Αθανάσιο Κούτσα, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Βέρα Αλεξανδροπούλου και τη διευθύντρια του δημοτικού Δελασάλ κ. Μαρίλυ Βαρδάκη.

 

Παρών ήταν ο Σύλλογός μας ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κορκίδη και τον ταμία του κ. Δημήτρη Γκουρομίχο. Στο λόγο του προς τους μαθητές, ο Ε. Κορκίδης αναφέρθηκε στην ιστορία του Συλλόγου, προέτρεψε τους νέους, πια, απόφοιτους να γίνουν μέλη μας ενώ στο τέλος, κάλεσε τους απόφοιτους να τιμήσουν τους γονείς τους με ένα δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα καθώς χάρη σε αυτούς είχαν τη δυνατότητα να φοιτήσουν σε έναν σπουδαίο εκπαιδευτικό οργανισμό!

Ακολούθησαν θεματικά βίντεο για τα «6 χρόνια Saint-Paul» και την «Ενηλικίωση», οι παρουσιάσεις των τμημάτων και οι απονομές των αναμνηστικών όπως επίσης και μουσική παρέμβαση.

Από πλευράς Συλλόγου Αποφοίτων, προσφέρθηκαν έπαινοι και αναμνηστικά στους πλέον απόφοιτους της Σχολής ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης ήταν πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και ο αριθμός εκείνων που γράφτηκαν στο Σύλλογό μας!

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η χθεσινή ημέρα ήταν και ο «τελευταίος χορός» για την καθηγήτρια γαλλικών κ. Ρενάτα Σερφιώτου, η οποία μετά από δεκαετίες προσφοράς βγαίνει πλέον στη σύνταξη. Εμείς, οι απόφοιτοι της Σχολής την ευχαριστούμε θερμά!

Για το τέλος, στους νέους, πια, συναπόφοιτούς μας, καλό καλοκαίρι αφενός και αφετέρου, καλά αποτελέσματα στις «πανελλήνιες», καλή σταδιοδρομία από εδώ και πέρα και καλώς ήρθατε!”

 

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Προέδρου κ.Κορκίδη:

 

«Ο χαιρετισμός που ετοίμασα είναι περιττός και θέλω να σας μιλήσω από καρδιάς χωρίς κείμενο.

Πριν 32 χρόνια ήμουν στην θέση που είστε σήμερα. Ανυπομονούσα να προχωρήσω στις πανεπιστημιακές σπουδές και στην επαγγελματική  δημιουργία. Κι όμως ο πανδαμάτορας χρόνος όχι μόνο δεν έσβησε από την καρδιά μου την μαθητική μου ζωή, δεν μπόρεσε καν να την ξεθωριάσει. Νομοτελειακά στη ζωή σας θα περάσετε κι εσείς από αυτό το στάδιο, όμως ο σύλλογός μας θα είναι εδώ ως γέφυρα που θα σας συνδέει με τους συμμαθητές σας, τους καθηγητές σας, τις αναμνήσεις σας. Σε 3 χρόνια ο σύλλογος κλείνει μισό αιώνα πολύπλευρης δράσης, πολιτιστικής, φιλανθρωπικής, αθλητικής. Ακόμα και μέσω πανδημίας παρέμεινε ενεργός με διαδικτυακά σεμινάρια, αφιερώματα, συναυλίες, διαγωνισμούς. Είναι εδώ για να σας υποδεχτεί. Η πλατφόρμα επαγγελματικών δεδομένων των αποφοίτων είναι η πιο πρόσφατη προσφορά του, εντελώς δωρεάν για τα μέλη του.

Αν και σήμερα είσαστε εσείς οι πρωταγωνίστριες και οι πρωταγωνιστές την πανέμορφης τελετής αποφοίτησης, θα ήθελα να σας προτρέψω να χειροκροτήσουμε όρθιοι τους στυλοβάτες της ζωής σας, τους ήρωες της καρδιάς μας, τους ανθρώπους που σας προσέφεραν την δυνατότητα να φοιτήσετε σε έναν σπουδαίο εκπαιδευτικό οργανισμό που θα κοσμεί το επαγγελματικό βιογραφικό σας κι όχι μόνο. Τους υπέροχους γονείς σας.

Σας ευχαριστώ»

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/100014313752253/videos/pcb.1158869187933529/857811045165829

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top