ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου-15 Φεβρουαρίου

Από τον Γιάννη Σαρίδη

Οι παγκόσμιες ημέρες είναι καλές για να μαθαίνουν κάποιοι,  να θυμούνται κάποιοι άλλοι, να είμαστε ευγνώμονες για ότι δεν έχουμε και να ευχόμαστε να πάνε όλα καλά σε αυτούς που έχουν, συμβάλλοντας κάποιοι από μας με τον τρόπο τους.

Ο καρκίνος όμως δεν νικιέται με ευχές !! .

Νικιέται με φάρμακα , νικιέται με θεραπείες , νικιέται με εξετάσεις , νικιέται με πρόληψη , νικιέται όταν η πολιτεία είναι δίπλα στον ασθενή , νικιέται όταν ασθενής , νοσηλευτικό προσωπικό , ιατρικό προσωπικό με την τεχνολογία στο πλευρό τους,  πιστέψουν ότι  έχουν την δυνατότητα να τον νικήσουν .

Στα παιδιά που δίνουν μάχες ζωής , στους γονείς τους , σε όλους τους ασθενείς που νοσούν από καρκίνο , η πολιτεία οφείλει όχι ότι μπορεί , αλλά το καλύτερο που μπορεί .

Υπάρχουν άνθρωποι που διεκδικούν την επόμενη μέρα , κάθε μέρα !! Που το  πρόβλημα  τους δεν είναι η διαβίωση , αλλά η επιβίωση .

Καλή δύναμη σε όλους αυτούς . Σε όσους δίνουν μάχες ζωής . Δυνατές μάχες . Μάχες  , που το πρωινό ξύπνημα σηματοδοτεί  την νίκη του μαχητή , αλλά και την  αρχή μιας νέας μάχης !!

Ο κ.Σαρίδης είναι  πρώην βουλευτής  Α΄Θεσσαλονίκης και νυν πολιτευτής

Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Ε.Μ.Π Τοπογράφος Μηχ.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top