ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Παιδικές Προβολές και Ρομποτικές Μάχες τον Ιούνιο στο ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

 

 

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο δημιουργεί ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ αφιερωμένη στους μικρούς του φίλους με τρείς παραστάσεις (η μία αμέσως μετά την άλλη) γεμάτες από περιπέτειες στην Γη και στο Διάστημα!

 

 

Όλα τα Σαββατοκύριακα από 13 Απριλίου έως 21 Ιουλίου πετάμε στο διάστημα με το διαστημικό υποβρύχιο Polaris και ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο, στην εποχή της αδιαφιλονίκητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων πάνω στην Γη!

· Στις 10:30 το πρωί ξεκινάμε με την πολυβραβευμένη παράσταση: «Polaris. Tο διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής νύχτας», που απευθύνεται σε παιδιά 5-9 ετών.
· Στις 11:30 ακολουθεί η εντυπωσιακή συνέχεια: «Lucia:Το μυστικό των Πεφταστεριών». Η παράσταση αυτή απευθύνεται επίσης σε παιδιά 5-9 ετών.
· Στις 12:30 την σκυτάλη παίρνει «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων», μία παράσταση για τους λίγο μεγαλύτερους φίλους μας από 10 ετών και άνω.

Ενημερωθείτε για τις παραστάσεις και αγοράστε ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας πατώντας εδώ.

Oι «Ρομποτικές Μάχες» επιστρέφουν στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου

 

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν και επειδή… εσείς το ζητήσατε οι  «Ρομποτικές Μάχες» επιστρέφουν τον Ιούνιο στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Δύο παλαιστές-ρομπότ μάχονται μεταξύ τους. Το ρινγκ είναι πολύ μικρό και για τους δύο και ο ένας πρέπει να φύγει…

Οι «Ρομποτικές Μάχες» είναι ο εντυπωσιακός κύκλος τεσσάρων εργαστηρίων, που διοργανώνει το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, κατά το οποίο «παίκτες», ηλικίας 10-18 ετών, μαθαίνουν τα μυστικά της ρομποτικής και τις εφαρμογές της και έρχονται αντιμέτωποι με τις προκλήσεις του σχεδιασμού, της κατασκευής και του προγραμματισμού ενός πραγματικού ρομπότ.

Για αναλυτική περιγραφή των εργαστηρίων καθώς και για αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top