ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Παρουσίαση βιβλίου Γιώργου Τσαβλίρη ,Παύλου Εμμανουηλίδη”’Winning Shipping Strategies”

 

Μετά από ένα σύντομο καλοκαιρινό διάλειμμα από τις διαδικτυακές μας συζητήσεις, το Yes Forum επανέρχεται και σας προσκαλεί

την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου ’Winning Shipping Strategies’’ της economia Publishing. Οι κύριοι Παύλος Εμμανουηλίδης

 

και Γιώργος Τσαβλίρης στο βιβλίο τους, αναπτύσσουν ένα περιεκτικό πλαίσιο of “winning shipping strategies” εφαρμόζοντας την κλασική θεωρία του στρατηγικού Management στη Ναυτιλικακή Βιομηχανία και εξετάζοντας παράλληλα περιπτωσιολογικές μελέτες από ηγετικές εταιρίες της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί live στο Facebook και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα  YES FORUM. Στο πλαίσιο της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί γύρω από το βιβλίο, οι συγγραφείς θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις του κοινού.

Την συζήτηση θα συντονίσoυν ο κύριος Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Economia και η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder – YES FORUM & CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS LTD.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top