ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πιστοποίηση της  Cargo360°  κατά ISO 9001:2015

Η Cargo360°  ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την πιστοποίηση της και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Παροχής Υπηρεσιών Διαμεταφοράς Εμπορευμάτων, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015, μετά από επιθεώρηση από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

Δήλωση του Μιχάλη Γαλιατσάτου Ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή της  Cargo360°

«Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε  και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η εταιρεία   Cargo360 ° έχει αποκτήσει πιστοποίηση ISO9001. Η  εταιρεία μας ευχαριστεί την  Logistics Way που  την υποστήριξε  για την επίτευξη των στόχων του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

We keep on growing, and are pleased to announce Cargo360° has attained ISO9001 certification. Logistics Way thank you for supporting us to achieve our Quality Management System goals. Running up the Quality!»

Έχοντας την ποιότητα ως κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της εταιρείας μας και θέλοντας να συμβάλλουμε στην ολοένα και αποτελεσματικότερη λειτουργία της για την επίτευξη του μέγιστου βαθμού ικανοποίησης των πελατών μας, προχωρήσαμε στη διαδικασία πιστοποίησής μας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015.

Το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 αποτελεί το πλέον διαδεδομένο παγκοσμίως πρότυπο διαχείρισης ποιότητας. Αποσκοπεί στην ενίσχυση του τρόπου λειτουργίας και της εσωτερικής οργάνωσης ενός οργανισμού βάσει των απαιτήσεων που ορίζει, ώστε να είναι δυνατή η συνεχής βελτίωση του επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Ποιοι Είμαστε

Εκτελωνιστική, Διαμεταφορική, Ναυτιλιακή

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συμβουλευτική στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας με έμφαση στην Τελωνειακή Διαχείριση, χτίζοντας διαρκώς μακροπρόθεσμες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και το δίκτυο συνεργατών μας.

Αξίες

Η λειτουργία της Cargo360°, έχοντας ως γνώμονα την παροχή εξειδικευμένων λύσεων στην Εφοδιαστική Αλυσίδα με ταχύτητα και ασφάλεια, βασίζεται στις παρακάτω αρχές:

 • Υψηλά πρότυπα επαγγελματικής συμπεριφοράς και επάρκειας
 • Συνεχής επαγγελματική κατάρτιση
 • Προστασία Δημοσιονομικών συμφερόντων
 • Προστασία δικαιωμάτων πελατών
 • Επιτάχυνση διακίνησης εμπορευμάτων
 • Διασφάλιση ποιότητας
 • Δημιουργία νέων προϊόντων
 • Νέες μέθοδοι οργάνωσης & διοίκησης της επιχείρησης
 • Δημιουργία νέων αγορών
 • Οι ανάγκες των πελατών σε πρώτο πλάνο
 • Επένδυση στην ταχύτητα και την προσωπική εξυπηρέτηση.

Υπηρεσίες

Εκτελωνισμοί

Διαχείριση Τελωνειακών Αποθηκών

Ειδικά Τελωνειακά Καθεστώτα – Απλουστεύσεις

Συμβουλευτική

Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics

Διεθνείς Μεταφορές

Ναυτιλιακό Logistics

Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Φορολογική Εκπροσώπηση Εταιρειών Εξωτερικού

Επικοινωνία

Γρ. Λαμπράκη 93, 18 534

Πειραιάς

+30 210 41 26 606

info@cargo360.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top