ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προληπτικός έλεγχος για Covid-19 στο ΒΕΠ

Πρωτοβουλία για την προστασία της διοίκησης και των εργαζομένων στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς

Προληπτικός έλεγχος για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού “Covid-19” διενεργήθηκε στη διοίκηση και στο προσωπικό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο έλεγχος έγινε σε συνεργασία με το Παράρτημα Παλαιού Φαλήρου του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών», από το οποίο διατέθηκε κλιμάκιο ειδικών επιστημόνων που εγκαταστάθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΒΕΠ και προχώρησαν στη συλλογή των δειγμάτων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς συνιστά προς τις επιχειρήσεις – μέλη του και προς τους εργαζομένους να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα πρόληψης κατά του “Covid-19” είτε συναλλάσσονται με κοινό, είτε όχι.

Τονίζεται επίσης, ότι οι ενδιαφερόμενοι για πρόσθετες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον ΕΟΔΥ (τηλ. 210.521.20.54), τον μόνο επίσημο δημόσιο φορέα για ενημέρωση σχετικώς με την αντιμετώπιση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19”.

                                           ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

Φ1 O Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαρος με το επιστημονικό κλιμάκιο του Παραρτήματος Παλ. Φαλήρου του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών», στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.

Φ2 Το επιστημονικό κλιμάκιο του «Ιατρικού Κέντρου Αθηνών» (παραρτήματος Παλαιού Φαλήρου) κατά τη λήψη στοιχείων και δειγμάτων από το προσωπικό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top